dimecres, 5 de març del 2008

LA CAVALCADA DEL NINOT


El passat dissabte com tots ja sabeu, va ser un dia molt però que molt completet. Després de gitar-mos el divendres a les tantes de la matinada fent el carrocotxe on plasmaríem les nostres crítiques per a la cavalgata, el dissabte començarem el dia alçant-nos matinet per anar a esmorçar al cau, despres tindríem concurs de xarangues i entrega de premis als millors playbacks( enhorabona als nostres artistes!!!) i com no, també tinguerem temps per entonar la famosa cançó d´ aniversari per a la nostra amiga Rocio.I sí, sí, xiquets i xiquetes, ja per la vesprada tingué lloc un dels actes mes divertit i mes esperat per tot faller ( o almenys per a mí...) la benvolguda "CAVALGATA DEL NINOT".Ja tot apunt, a les 19:30h., havíem quedat tots al cau per a tirar la traca,que la música començara a sonar,i enfilar-nos cap a l´estació, i així va ser, personatges de disney de tot tipus, banyistes amb les seues piscines, socorristes del futur, fins i tot la Pamela Anderson, tots ballant i amb un mateix objectiu pasar-ho d´allò més be.Arribarem al lloc d´eixida( al lloc de costum), i ens tinguerem que esperar un ratet, ja que erem l´última comissió en desfilar.Però, l´espera es va fer curta, entre bocadillet de llonganissa, botifarra,... ( segons el gust...) i traguet de casalla en llima, ens tocà el nostre torn.A partir d´así ja s´ho podeu imaginar, veritat?? Fins i tot telesueca ens va grabar, i algu que altre o altra tingué el seu minut de gloria...ja,ja,jaI com passa tots els anys, quant arrives al convent, penses : Ale, ja s´acabat!!! M´ha passat volant!!!, i com ens hem quedat amb ganes de mes i ja es tradició , acabem tots o casi tots a la GO!.La gent anà arribant al cau, i a partir de les 24:00 h. mes o menys, començà la nostra discomòbil i la barra es ficà en marxa, per a continuar la festa....Alguns vam resucitar amb una dutxeta, d´altres preferiren continuar disfressats, però el que està clar, es que va ser un d´ixos dies que cal repetir!!!No cregueu?????


.


.


*Article de Eva

16 comentaris:

rocio ha dit...

Mira que tenies ganes de cavalgata i es nota. Jo no sabia que habies parlat a TVsueca¡¡¡ eres mala xula
i ara al blog, asó ja no pot parar Eva. M'agradat el teu article¡¡¡

L'espera per eixir es un perill, bueno i l'arribà fins l'estació també, però el tros de cavalcada es tan curt que hi ha que aprofitar-ho tot.

Esperem fotos de les picines que no em tenim¡¡¡

rocio ha dit...

asó esta mort¡¡¡
no pareix que estigam quasi en falles...
Xuquerets i bloguers esteu esgotats, amb molta feina o res que dir?

Eva ha dit...

Rocio , encara que parega mentira la gent no s´ha recuperat!!! si si ens va grabar telesueca, lo unic que passa es que tallà enseguida i no me vaig poder explicar com volia, pero bueno ahi queda!!!
la veritat es que tenia moltes ganes de la cavalgata i me passà volant tot!

Anònim ha dit...

EVA LA ENHORABONA PER EL TEU ARTICLE I ESTIC D´ACORT EN TU QUE MOS QUEDARM EN GANES DE MES, LA VERITAT QUE MOS EU PASAREM TAN BE QUE SE VA FER CUR, I A MES EL BON ORATGE QUE ACOMPANYA LA NIT EU VA FER MES AGRADABLE...NO PUC VORE TELESUECA PERO LIU PREGUNTARE A LA MEUA SOGRA QUE NO SE PERT NINGUN REPORTAGE...AON ESTA EIXA JUVENTUD QUE NO APAREIX PA RES.... VINGA ANIMO

Angeles ll. ha dit...

eva un article molt xulo¡¡¡ jo pensava mare meua qui tinga q fer l'article de la cavalcada, donava un poc de perea pero mira tu las fet a la perfeccio¡¡¡ moltes felicitats

Esther ha dit...

AHÍ ESTEM GERMANA!!!!!!COM ES NOTEN ELS GENES QUE CORREN PER LES TEUES VENES, QUE GRAN QUE ERES.
SI QUE ES DE VERES QUE TENIES MONO DE FALLES. ESTES ENS HO ANEM A PASSAR MOLT, `PERÒ QUE MOLT BÉ, AY MARE LA MEUA GERMANETA COM LA VULL JO, JEJEJE!!!!!!!

Gemmeta ha dit...

Eiiii Xicones!!!!!

Va que ja estem de falles que se note!!!!

Molt bon article Eva.

Rocio estem amb molta feina, jejeje

Anònim ha dit...

ENORABONA EVA!! si la gent encara esta recuperanse teu pot dir un servidor, air ya anava tot be pero el dilluns mortal.xikets i xiketes tan de asperan la cavalgata del 2008 ya a pasat i la en disfrutat com deu mana,ara aprofrita la semana fallera...
este disapte nia algo en la falla no ?? crek ke nia algo de discomobil monta per algun xukeret aixo eu sabra raul

San-vala ha dit...

Enhorabona Eva, ja era hora que el feres l'ànim i damunt amb un miura, contar la Cavalgata del Ninot.

Ara com dit sempre esperem el teu seguent article que el RLO NO POT PARAR!!!

Eva ha dit...

Si, si, ja fa temps que Mayte, Rocio i la Roja ( sobretot Mayte, eh??) venen diguent-me va escriu algo, quant penses escriure??? i per fi he cumplit. La veritat es que l´article de la cavalgata era un poc raro, ja que quant es hora d´ixir a desfilar, ja no tens una percepció clara de la realitat i conforme van passant els minuts encara va enfosquint-se mes, pero bueno he intentat explicar lo mes important.

elsa ha dit...

molt be Eva!!!la veritat q mos heu pasarem d'allo mes be,ojala es poguera repetir.Jo la veritat de tot tot no m'anrecorde,tinc les meues lagunes pero va estar de lujo!!!Va xiquets que ja esta tot ahi.
El divendres estare al casal despues de la reunio pa apuntar pals playbacks i par a la torraeta.

rojuel ha dit...

Ei, tenia mono de blog!! Ara que s'acosten les falles i que és quan més ganes tinc d'entrar se me complica la feina, que setmaneta!!

Enhorabona, Eva, pel teu primer article, ja era hora que et decidires!! jajaja.

La veritat és que es va quedar de lujo, si que es va fer curt, si, però si hagués durat més no se com haguerem acabat, jajaja, si ja tenim lagunes...

Mayte ha dit...

Hombreeeeeee, "DIOS EXISTE" , mare meua, si es la Eva, es ella veritat???, s´ha fet l´anim d´escriure , aço no pot ser que sigua de veritat, pero mira , ara ja no hi ha marxa enrere Eva, ja saps que aço no es gens dificil com tu deies, es que ¡no se expresarme, es que no se que dir....., bueno veus com no es tan dificil, i damunt en el tema de la cabalgata, ja te digo,ejejjeejej

Enhorabona amiga ,companyera , EVA, lo dicho, espere que no siga l´ultim

Mayte ha dit...

Tenies tantes ganes de tot, que aço pasa massa depresa

karla ha dit...

Com sempre, un gran dia...
Enhorabona Eva, gran article.

Salutacions desde LA RONDA

Eva ha dit...

Gracies Karla.
Salutacions per a vosaltres tambe

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.