dijous, 13 de març del 2008

AVUI ÉS EL DIA DE....


Avui dediquem el nostre article a una de les més menudes de la nostra comissió, perquè avui és el seu aniversari. Hui, dia 13 de març, Nicole compleix 3 anyets i no podíem deixar de felicitar-la. Des d’aquestes línies volem desitjar-li un dia molt feliç en companyia dels seus. Moltes felicitats, guapíssima!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLTESSIMES FELISSITAS GUAPISSIMA DE LA MUERTA,... I NO CAMBIE BICHET... QUE TA MARE EL NOSTRE PANOUET MOS TE QUE CONVIDAR

Anònim ha dit...

HOLA WAPIXIMA FELICITSTA!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per a Nicole, es molt graciosa, recorde que va fer el ball de los Lunnis molt gracios i com em mirava amb sorpresa vestida de Lublu. Que ho passes molt be i et duguen molts regalitos.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS NICOLE,I ELS PAPIS, TAMBE VA,QUE ELS CAU LA BABETA,NORMAL!

rocio ha dit...

MOLTES FELICCITATS¡¡¡
Es molt artista, com sa mare¡¡

rocio ha dit...

Kike a vore quant felicitem a la teua, i cau la teua babate.

Anònim ha dit...

I LA TEUA TAMBE!

Anònim ha dit...

Moltes FELICITATS per a la xiketa del meus ulls k esta per a menjarsela i es una xukereta de primera com el seu yayo parrell.KIKE I ROCIO no discutiu i poseu mans a l´obra k esta falla necesita mes xikets jajajajaja.Moltes gracies a tots per felicitarla.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per a Nicole, i esperem la convida de part dels seus pares.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per a eixa xiqueta tant guapa i graciosa, "igual que el seu pare" tambe dir als seus pares que quant vos parega aneu per el casal algun día

Mayte ha dit...

Felicitats Nicole , per ser com eres i avore si ens tornes a sorprendre en un altre play-back,jejejejeje, que sabem que tens bona mestra

Eva ha dit...

Moltes Felicitats Nicole!!! La veritat es que es molt graciosa, jo m ´he divertit molt mirant-la als playbacks, amb ixa gracia i ixe salero que te!!
Te rao Virgi, menos discutir i a la faena, ara Kike a tu ja ta val eh???

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.