dilluns, 3 de març del 2008

INTENS CAP DE SETMANA PRE-FALLER

Ja sabeu que aquest cap de setmana ha estat completíssim, hi ha moltes coses que contar i/o recordar. Començaré pel concurs de xarangues, mentre esperem que algú ens conte alguna coseta de l’entrega de premis del vuité certamen de narrativa infantil, al qual no vaig poder acudir.

En primer lloc hi hagué esmorzar al cau faller, i després, quan havíem recuperat forces (divendres de nit la reunió es va allargar, tothom al cau rematava els cotxes que havien d’eixir a la cavalcada) i amb la panxa plena ens vam dirigir al pàrking del Centre Comercial Sueca Park, on havia de celebrar-se el II concurs de xarangues. Nosaltres no participàvem, però no anàvem a perdre’ns l’event, com a bons fallers que som...




Una darrere de l’altra les set xarangues desfilaren i ens feren gaudir de bona música, de la nostra música, la que més ens agrada. Tots ho van fer molt be, però el premi va anar a para a la Falla el Portal, a la qual felicitem des d’aci. Els segons classificats van ser els músics de la Che Collons, i en tercer lloc estava la xaranga de l’Avinguda d’Espanya.



AL MEU PARÉIXER el parc de l’estació, on es va realitzar l’any passat, va estar més encertat que l lloc escollit enguany. Crec (i torne a dir que es tracta d’una opinió personal) que allí les xarangues, al ser un espai més reduït, sonaven més i millor. A més a més allí hi havia alguna que altra ombra on poder guarir-se del sol, que el dissabte queia a plom... I a banda no hi havia cap “xiringuito/barra” on poder refrescar (l’any passat sí que es va montar una barreta), cada vegada havies d’entrar dins del centre comercial, arman-te de paciència, perquè estava a rebentar... Però també vos dic que espere que aquest concurs, jove encara, perdure en el temps, a mi personalment és un acte que m’encanta.


A continuació es van donar els premis del Concurs de Playbacks que organitza la JLF. La nostra benvolguda falla es va fer amb el tercer premi. MOLTES FELICITATS a tots els que van participar, ja siga dalt de l’escenari o ajudant amb els decorats, maquillatge, perruqueria... PER A NOSALTRES SOU ELS NUMBER ONES, ho feu molt be, continueu així.

Rojuel

10 comentaris:

Anònim ha dit...

ESTIC DE ACUERDO EN TU MAITE, PER A TOTS MOLTES FELISITATS I COM NO SON GUANYADORS, DE ALEGRIES E ILUSSIONS.

SPIELBERG ha dit...

Enhorabona pel premi de Play-backs, ho fereu molt be.

Respecte al lloc i les infraestructures simplement comentar-vos que es va fer allí degut a que Sueca Park es va oferir a fer-se carreg dels premis de Xarangues i de Play-backs i com era interessant no ho deixarem perdre.

El tema de la barra fou un error d'ells ja que si que ens varen dir que la momtarien.

Esperem que l'any vinent ixca millor.

Esther ha dit...

Hellow!!!!!!!buff!! jo encara estic morta, l´edat no perdona, jejeje!!!! Va ser un dissapte completíssim. Lo del concurs de xarangues impressionant, però si és cert que una vegada la xarnga s´acostava a l´escenari ja no es sentia tan bé, però molt guay.
I l´entrega de premis del concurs de play-backs, que he de dir jo, espectacular, després de tants mesos d´assatjos, el nostre esforç es veié recompensat amb un gran
3er PREMI, tant al concurs com a la mostra. Xuquerets que tres anys consecutius estant entre els 3 millors no és qualsevol cosa, eh??? Enhorabona a tots. SOM DE LA XÚQUER, DE LA FALLA XUQUER, SOM DE LA XÚQUER, I TU NO, I TU NO, I TU NO........

rocio ha dit...

Esther esta molt, però que molt be, i mes aquest any que la mostra tenia molt de nivell.

ENHORABONA XUQUERETS/TES¡¡¡


Estic d'acort amb els dos contres que heu comentat, però apunte un a favor, que son els castells hinchables, els meus nebodets seu pasaren pipa¡¡¡

Anònim ha dit...

SPIENLBERG,GRASIES PER LES TEUS ACLARASIONS I EL TEU INTERES, I DE SEGUR QUE AL ANY QUE VE CUALSEVOR FALLO ES CORRETGIRÁ, PUES SI NO DIGEN LO QUE NO MOS AGRADA NO ES PODRIA MIJORAR.

Jasmina ha dit...

Esther et done tota la rao l'edat ja no perdona eh! bueno esque el disabte tinguerem masa coses. Com bé ha dit la meua amiga Esther estem molt contentes dels premis i te molt de merit estar ahi dalt i mantindres. Tambe dir que m'agrada mes l'entrega en el cine, i mes prompte pq ara, ja estaba un poquet gelaeta la cosa.
Mayte te pase les fotos pero igual pq enkara no he cambiat el programa.

Anònim ha dit...

Jo tampoc m'he recuperat de este cap de setmana, ha segut molt intens.
Respecte als premis del play backs es molt dificil el que hem aconseguit 3 anys consecutius, no ens podem queixar, va estar molt guay!
Mayte avore si dema pasa per ta casa y els done fotos de la entrega de premis de la llingustica, vale!

Esther ha dit...

MAY, ROCIO O ROJA HE ENVIAT FOTOS DE L´ENTREGA DE PREMIS I DE LA "CAVALGATA DEL NINOT" PER A QUE LES PENJEU. ADEU!!!!!!!!!!!!!

Esther ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mayte ha dit...

ok,coleguilles, ja les penje un ratet esta nit si hem deixen.
Enhorabona pels premis la veritat que DOS DE 3ª, ja es bo, bueno molt bo,ejejejejej
El dia va ser molt caloros i si va ser un fallo del centre ,mare meua, esperem que no torne a pasar per que la llima que agafarem al parking va ser minina, i la veritat que si no haguera segut aixi el Eroski s´haguera forrat.

Per a les representants del xuquer dels playbacks enhorabona i animo per a seguir al mateix nivell a l´any que be o millor si pot ser.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.