dijous, 29 de març del 2012

AVIS REUNIO

XUQUERETS, SABEU QUE TOTS ELS DIVENDRES SON ESPECIALS, PUES A PART DE QUE HI HA REUNIO DE LA FALLA TAMBE ENS ESPEREN SOBRE LES 8 DE LA VESPRADA ELS NOSTRES BARBERS AMB GANES DE DONARLI ALEGRIA I VIDILLA A LES VESPRADES DEL DIVENDRES, FENT-NOS UNES PICAETES DE LO MES BONES PER A TOTS ELS Q ANEM.
VOS ESPEREM DEMA A PARTIR DE LES 8 AL CAU DE LA FALLA XUQUER.

5 comentaris:

dúlia ha dit...

Igual de bons per al treball que per a la festa. Moltes gràcies per arreglar el blog. Demà l'estrenarem amb l'article de la reunió d'esta nit (si Cuenca i Martí no em maregen molt, clar).

Martí ha dit...

ostia anaba a dir una cosa pero el comentari de Duli ma trastocat.
Primer: Barbers sou uns cracks i els putos amos. Sou els nambers uans (nº1). De veres i amb molt de sinseritat i de carinyo per a vosaltres. Es una llástima que els divendres no puga estar en vosaltres per la vesprada al casal.
Segón: gracies Inma per arreglar lo del blog.
Tercer: i per aixó no meins important. Ja t' agarraré Duli per el comentari qu' has fet...jajajajja, es broma Duli. Senc marejarte pero tu saps que el divendres m' agrada molt filosofejar amb tu. Mira... qu' has de fer... aguantarme... jajajaja.
Cuart: un saludo a tots, una abrasada i benvinguts tots al meravellos mon virtual de la Xúquerrrrrrr

Nelo ha dit...

Els bakerizos

MARIETA ha dit...

D'ON HAU TRET LA FOTO. AIXO ERA TOP SECRET.

MADUIXANA ha dit...

Uf que alegria tornar a tindre el blog, tambe als barbers de nou en les seues delicateses, a
Dulia i Marti, i per supost a Nelo en els seus bons comentaris.... Grasies

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.