dilluns, 27 de setembre del 2010

SOBRE LA REUNIÓ DEL DIVENDRES

¡Hola, bon dilluns per a tots! El divendres es tractaren bàsicament els següents temes:
1. La falla Sucro ens convida a l'exposició que organitzen en els Porxets, en la sala Pintor Claros, a partir del 7 d'octubre, a les 8 de la vesprada, sobre els instruments "El so de la Mediterrània".
2. Es diu l'horari del mig any faller (que com ja ha passat, doncs ja no cal que us ho diga).
3. Es recorda que el futbet femení serà al dissabte, dia 2 d'octubre, en el pavelló del Mareny de Barraquetes. No saben encara l'horari (que també, ja els val). Però qui puga vindre, ja ho sabeu, tota ajuda és poca. Si les jovenetes volen vindre, ja quedarem per a portar-les en els cotxes si volen, igual que l'any passat.
4. A partir d'octubre, es pujarà 1 € la despesa del sopar (al divendres ja es farà efectiu, que ja estarem en octubre).
5. Al divendres que ve, Bienve donarà la loteria per a dos setmanes i aixina, la vespra del 9 d'octubre NO HI HAURÀ REUNIÓ.
6. Només tornem del pont, ES REPARTIRÀ LA LOTERIA DE NADAL.

Ja està tot. Que passeu un bon dia. Ja parlem. Sóc Dúlia.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

ME PAREIX QUE 3€ ES UN ABUS PERQUE TENIM QUE PAGARO JUSTOS PER PECAORS QUI VULLGA BEURE QUE SEU PAGE QUE UN GRAPAT DE PAPES I UN GOT D'AIGUA I CAFE NO VAL TANS DINES. QUE ARREPLEGEN DINES DUN ALTRE PUESTO. JA ESTA BE DE PAGAR TANT I SINO A UN BAR I EL CASAL TANCAT I VOREU SI AHORREM.

dúlia ha dit...

Però no cal que et gastes res. Sopes en casa i véns després a la reunió.

Anònim ha dit...

Jo estic amb l'anònim, la despesa d'unes quantes papes i olives i el got de coca-cola costen 3 euros? Si el problema és la copeta de després de sopar que la pague qui se la bega, tots no ho fan...

dúlia ha dit...

Si el cas no és si esteu d'acord o no. El cas és que si no esteu d'acord proposeu estes propostes en qualsevol reunió, que és on s'ha de plantejar el que pensem i votar per la gent allí present. Mentre no es presente cap proposta nova, seguirà el que hi ha acordat.

Anònim ha dit...

DE QUE SERVIX DIR PROPOSTES SI ENCARA QUE SAPROBEN O BE NO SE FAN O SE FAN UN ANY I YAU. NIAN MASA COSES QUE CAMBIAR I SOBRETOT SA DE CAMBIAR LA MENTALITAT DE LA GENT. I EN LES REUNIONS NO VA LA GENT I DAMUNT NI ESCOLTEN NI DIXEN ESCOLTAR. QUE RES A PAGAR I A FER DISFALCO EN BARRA COM SEMPRE.

Anònim ha dit...

YO TAMBE ESTIC EN TU ANONIM I ADEMES EIXE TEMA NO ES TAMBE DE GRAN IMPORTANCIA PER A TRATARSE EN LA REUNIO EXTRAORDINARIA.PERQUE NO ES VA TRACTAR EIXE DIA, HI HAURIA QUE ACORDARO ENTRE TOTS NO?????
NO NI HA DRET QUE LA GENT QUE NO VEU I TINGA GANES DE ANAR A LA REUNIO TINGA QUE PAGAR 3 EUROS ES UN GRAN ABUS AIXINA ENCARA VINDRA MENOS GENT A LES REUNIONS.QUI VUIGA VEURE QUE SE HO PAGE O NO??????

PILI ha dit...

EN ELS 3 EUROS ENTRA ELS GOTS,PLATS,PAPER DE TAULA, LLUMMMM
LLUMMMMM,CASALERO,BOLSES DE BASURA,
SERVILLETES,GEL,I NO SE SI EN DEIXE ALGUNA COSA MES YA FARE MEMORIA

Anònim ha dit...

JO CREC QUE LA SOLUCIO DE DULIA NO ES CORRECTA PQ SI TOTS SOPAREN EN CASA QUE. I POSIBLEMENT HI HAN GASTOS COM BE HAS DIT PILI PERO HI HAN COSES DE LES QUE HAS DIT QUE ELS DINERS SE PODIEN ESTALVIAR. I EN LA BARRA ES ON SE TINDRIEN QUE ARREPLEGAR ELS DINERS NO EN GASTO DE SOPAR JA QUE DE VEGADES NO NIAN O BE ESTAN CADUCATS, MOLTS DELS PRODUCTES QUE PAGEM.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.