dilluns, 28 de febrer del 2011

PAELLES SINDICAT


LES PAELLES, PRIMER ACTE FALLER DEL 2011, UN DIA COMPLETAMENT ESTIUENC, AMB UN SOL QUE VADA LES PEDRES, UNA MULTITUD DE GENT AMB GANES DE FESTA FALLERA, ACOMPANYAT DE MÚSICA, XARANGUES, FUM , LLENYA .....ECT.

ACÍ TENIU EL NOSTRE RESULTAT,
LA NOSTRA PAELLA DEL CONCURS, HI HA QUE AGRAIR-LI LA SEUA FEINA AL FALLER RAFA BALBASTRE I JULIO GUTIERREZ, QUE HAN SIGUT ELS ENCARREGATS DE FER LA PAELLA DEL CONCURS, I EL DECORAT HA SIGUT REALITZAT PER EL NOSTRE FALLER JOSEP CUENCA AMB LA COL·LABORACIÓ D' ÀNGELES I ANA.

DONANT LES GRÀCIES A TOTS AQUELLS QUE ENS HAN FET LES ALTRES PAELLES PER A QUE LA FALLA PUGA GAUDIR DEL DIA D'AVUI, ESPEREM QUE ENS FEU APLEGAR LES FOTS QUE HEU FET I LES PUGAM PENJAR,OKIS....


I COM NO, DIR-VOS QUE HEM ACONSEGUIT, GRÀCIES AL

FALLER JOSEP CUENCA, EL .....


2º PREMI DE DECORACIÓ

8 comentaris:

Nelo ha dit...

Xe tu, i una paella amb eixa decoració té només el 2n premi? Com va ser la der 1r? No, si al final el concurs serà de decoració de paelles i el gust del plat, un premi suplementari. Gràcies a Cuenca per deleitar-nos amb la seua creativitat i i la seua habilitat amb els fruits del camp. Com no, també a la gent que va ajudar els nostres cuiners i als nostres representants davant del jurat. Felicitacions a tot el món que va disfrutar de la festa i de la gastronomia local.

MADUIXANA ha dit...

ENHORABONA CUENCA ENCARA QUE PER A MI EL MEREIXIES EL PRIMER, PUES ESTABA MOL CURRAT EIXE MOTIU DECORATIU I COM NO MOLTRES GRASIES A EIXOS CUINERS I TOTA LA RESTA DE COLABORADORS.....

Mayte ha dit...

ENHORABONA CUENCA, I ALS CUINERS, QUE SENSE ELLS NO AGAREM PLENAT LA PANXETA,JEJEJEJE, I COM NO A ELS ASSISTENS, ESPEREM L´´ANY QUE BE SER MES REPRESENTANTS XUQUERERES

Mayte ha dit...

ENHORABONA CUENCA, I ALS CUINERS, QUE SENSE ELLS NO AGAREM PLENAT LA PANXETA,JEJEJEJE, I COM NO A ELS ASSISTENS, ESPEREM L´´ANY QUE BE SER MES REPRESENTANTS XUQUERERES

Mayte ha dit...

AHHHHHHHHHHHHHHH, I COM NO ESPERE TAMBE LES VOSTRES FOTROS ,MJEJEJEJEJEJEJE

Esther ha dit...

ENHORABONA PEL PREMI!!!!!!!

dúlia ha dit...

Toca, enguany el teu treball sí que ha resultat premiat. La meua enhorabona. I a vore si les primes s'enteren una miqueta millor (elles ja saben perquè ho dic).

Martí ha dit...

Enhorabona al nostre campió i a tots els que participaren en el event representanmos. Si sense guanyar ja estariem orgullosos de vosaltres, imagineuse amb un segón premi com estem. Enhorabona a tots i especialment, com no,al nostre campió Jose Cuenca, que a este pas tindrá que cambiar de nom de provincia i ser Josep California de tant exit que te.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.