dimarts, 8 de febrer del 2011

FELICITATS PARELLETA

¡Hola Víctor! ¡Hola Martina! La comissió xuquerera vol felicitar-vos el vostre aniversari, que tingué lloc fa uns dies i desitjar-vos, com diu el vostre tiet Martí, que en passeu molts més en la nostra companyia. Moltes felicitats als dos.





* Ho ha dit Dúlia

7 comentaris:

dúlia ha dit...

¡Hola perletes! Vull desitjar-vos que hàgeu passat un dia molt bonic amb els amics i la família i que este any siga per a vosaltres un any amb moltes il.lusions, rialles, contes, jocs, abraçades i molta, molta salut. Espere que continueu sempre tan simpàtics i tan autèntics com ho sou ara. Un beset.

Eva ha dit...

Moltes felicitats boniquets!!!

gatet ha dit...

Moltes felicitats en retras,pues no poguerem estar el día del aniversari de part dels tetes Ivan i Eric...........

familia Furió-Mas ha dit...

Moltes felicitats a les nostres perletes i corets algemesinencs. Vos desitgem la mes gran de les felicitats. Ens doneu molts moments d' alegria, goig, carinyo, amor i satisfaccions. Vols volem en locura i no pasa un día sense pensar en vosaltres. Vos desitgem, com ja eu ferem el seu dia personalment, moltes felicitats a vosaltres i els vostres papas. Vos volemmmmmmmm.

JACQUELINE ha dit...

IRA ELS MEUS XIQUESSSS, MOLTES FELISITATS A VICTOR KE SIGA TINGEN SEMPRE ISE COR TANGRAN KE TE I A LA MEUA MARTINETA,BUENO BUENO SIES LA SUPERVIVIENTE NUMERO 1 DE LA FAMILIA, KE SIGA IGUAL DE SALAMERA COM UES

MADUIXANA ha dit...

BUENO QUE RETARSÀ VAIG JO ESTA SEMANA PER FAVOR, MOLTES FECILITATS VICTOR I MARTINA SON UNES JOYES EN BRUT D'UNA GRAN FAMILIA FALLERA I ARTISTA, PER TANT ESPERE QUE CONTINUE AIXINA COM SOU. MOL BESETS ALS DOS.

SONI ha dit...

GRACIES A TOTS DE PART DE VICTOR, MARTINA I MEUA, ENS HEU DIT PARAULES MOLT BONIQUES. HA ESTAT TOT UNA SORPRESA VORE'LS EN FELICITACIONS, DULIA, SEMPRE SAPS EMOCIONAR-ME.
DIR-VOS QUE NOSALTRES TAMBÉ PARLEM DELS SUECANS, PRINCIPALMENT d'ÀNGELA I HELENA, ELLES ESTAN EN CADA DINAR i CADA SOPAR d'ALGEMESI. BESETS.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.