dijous, 10 de febrer del 2011

HUI ÉS EL DIA DE.......THARA


FEBRER VE CARREGADET D´ANIVERSARIS, I AVUI LI TOCA EL TORN A THARA.

EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS ET DESSITGEM QUE PASSES UN DIA MOLT FELIÇ EN COMPANYIA D´AQUELLS QUE MÉS T´ESTIMEN.


FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MARE LA MEUA XICA QUE HUI FA JA 20 ANYS, PER FAVOR PAREIX EL ALTRE DIA CUANT ENCARA EREN UNES CRIES. BUENO GUAPA QUE TINGES UN BON DIA I QUE EL FASEN MOLS REGALETS, DE PART DE J.P., AÏDA I MEU. (encara que la teua amiga eu fara personalment) BESSETS GUAPA

Marti ha dit...

Moltes felicitats per a una fallera 100% xuquerera. Eres una xica molt especial per a tots nosaltres, per aixo et desitgem un feliç aniversari. Esperem tambe que sigues tan activa en el Play Back com fins ara. Eres una artistasa.Feliç aniversari Thara i quen cumplixques molts anys mes entre tots nosaltres.

gatet ha dit...

Moltes felicitats Thara,si que pasa el temps depresa si,continua igual seguent com eres.

Marie ha dit...

Thara,m´anrecordaba de que hui era el teu cumple,pero de que fatjes 20 anys, ¡aixo com pot ser!. Fa uns dies estaba vetgent un play back de anys enrrere,i ia que vore les voltes que ens has fet aplaudirte. No canvies mai. Moltes felicitat guapisima xuqueretaaaaaa.....

jacquie ha dit...

Moltes felicitats de part de la familia Muñoz i Mas, eres una ARTISTA.

rojuel ha dit...

Feliç aniversari Thara, per molts anys!!

THARA ha dit...

MOLTIISIMES GRACIES A TOTS I TOTES..!!!

I si ja faig 20 anys,,,!!! Buuuf aixo de cambiar el numerdo de davant no es molt guay... jeje peroo bueno algun dia ens toca a tots,,!!!

BESETS I GRACIES DE NOU!!!

dúlia ha dit...

Encara que tard, arribe a hora per a desitjar-te un feliç aniversari i dir-te que m'agradà molt l'actuació que féreu tu i Aïda i és que sou artistes de naixement. I no et preocupes pels vint anys, a l'any que ve ja no els tindràs (ja, ja, ja).

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.