dimecres, 2 de febrer del 2011

HUI ÉS EL DIA DE.......JACKY


I SI FA UNS DIES FELICITÀVEM EL FILL, AVUI LI TOCA EL TORN A LA MARE.

JACKY EN NOM DE TOTS LES XUQUERETS DESSITJAR-TE QUE PASSES UN DIA MOLT ESPECIAL I QUE AQUEST ANY VINGA CARREGAT DE SALUT I NOVES IL·LUSSIONS.


FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!

18 comentaris:

rojuel ha dit...

Moltes felicitats Jacki!! Que passes un bon dia, segur que ho celebreu com cal, per molts anys!!

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPISSIMA, QUE PASES UN DIA MOL AGRADABLE I FELIÇ. BESSETS DE PART DE AÏDA, J.P. I MEU.

dúlia ha dit...

Jacki, felicitaions pel teu aniversari. Espere que no perdes mai eixe somriure tan simpàtic que tens i que la il.lusió no t'abandone. Estàs guapíssima en la foto.

gatet ha dit...

Moltes felicitats en el dia del teu aniversari i que pases un ratet curtet en la faena,ja que no ens perdonen la faena el dia del aniversari,veritat.Mols besets de part dels teus nebots i de la teua cosina,ja heu celebrarem con cal....

ROUS ha dit...

AMIGA , ET DESITJE EL MILLOR DELS ANIVERSARIS .
QUE PUGA GAUDIR SEMPRE DE LA TEUA AMISTAT . ET VOLEM . GISELA , FULGEN I ROSA .

Anònim ha dit...

Que 36 anys mes ben plantats mare! Que pases un bon dia junt als teus i els meus clar i per mols anys junts.MOLTES FELICITATS I UN BESOT DE PART DE TOTS NOSALTRES.Tia hem escrit una carta per a tu i el tete un beset Àngela i Helena.

SONIA ha dit...

Ay! no soc anonim soc Sonia no se que li ha pasat a este trasto. BESETS A TOTS

Nelo ha dit...

Et queda tot bé, fins i tot fer anys. El senyor Ramon no esta bobo, no. Bé, felicitats i que fardes per ahí de bona presència i salut. Que vaja bé guapa.

Eva ha dit...

Moltes felicitats!!!!

laura ha dit...

Moltes felicitats de part de tota la familia lorente que t'apreciem molt, que t'ho pases molt be el dia del teu aniversari i el façen molts regalets!!!

Martí ha dit...

Moltes felicitats Jackeline. Espere que pases un felis aniversari i que la vida et vaja tot lo be que te mereixes. Eres una historica de la falla i tu i la tuea cuadrilleta sou l' alma mater de la falla. Moltes felicitats,quen cumplixques molts anys mes i ja ens convidarás a una cerveseta.

Carla ha dit...

Felicitats en el dia del teu aniversari Jacki i, com diu la cançó, "y que cumplas muchos más". Un beset!

jacquie ha dit...

MARE MEUAAAAA, ja estic entran en la xenerasio dels vells de la falla, sobretot cuant vec atota la colla de xovens ke van tingent familia com Jasmina, Carla, vanessa,Roser.etc....pero BO, lo important es fer anys i ser lomes felis posible,sobretot cumplirlos en compañia de tots vosatros xuquerens ke sou una CAÑA,grasies atots per les vostres felisitasions, i a NELO moltes grasies per isos cumplis. UN FORT ABRAS A TOTS i aper el xupitooooooo.

jacquie ha dit...

Aaaa. al anonim, grasies per llevarme 10 anys, es nota ke es la meu xermana i vol kedar ve jajaja,

INMA ha dit...

mamaaaaaaaaaaaa felicitatsssssssss espere q la teua filla taja preparat el sopar be, que mira que es patoseta pa daso de la cuina jejejeje, molta besosssssssss

jacquie ha dit...

Inma un poc mes i air no sopem, ja teu contara, pero lo ke importa es la forsa de boluntat, alfinal soparem i estaba tot mol vo.

Soni ha dit...

FELICITATS JACQUIE, un dia tard com sempre. Estas guapissima i molt jove, la teua germana no t'ha llevat anys, unicament ha dit els que pareix que tens en la foto i es que com diuen "POR TI NO PASAN LOS ANOS". Et desitge un any molt feliç i ple de bones coses.

Soni ha dit...

ANOS NOOOO!!!!, volia dir AÑOS, AÑOS, que m'he eqivocat de tecla, ja, ja

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.