divendres, 11 de febrer del 2011

HUI ÉS EL DIA DE....... ÀNGELES



I continuem amb les felicitacions

als nostres xuquerets.

Avui hem de felicitar a Àngeles

i dessitjar-li que passe un gran dia en

companyia de la família i amics.




7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

BON DIA ANGELES I MOLTES FELICIDADES. JO VULL ARRIBAR A LA TEUA EDAT I ESTAR IGUAL QUE TU ESTAS, PER FAVOR ENS TENS QUE DIR A TOT EL TEU SECRET.... VAL? BUENO QUE TINGES UN BON DIA I A LA NIT ENS VOREM GUAPA, MOLS BESSETS

gatet ha dit...

Moltes felicitats Angeles i que en complisques mols mes amb la familia xuquerera.
A pos en el mes de febrer va carregaet de aniversaris,no.

thara ha dit...

Moltes Feliiciitats Angeles!!!

Besets

Familia Furió Mas ha dit...

Moltes felcitats a esta fallera que pareix qu' haja pujat de la cort infantil a la major de lo jove que' esta. Moltes felicitats i que cumplixca molts anys mes junt a tots nosaltres en esta familia fallera.

jacquie ha dit...

Moltes felicitats, a cabe de estar en tu en el casal i no mabia anterat, pero desde asi te felicite i te desixe tot lo mijor.

ROUS ha dit...

Angelita FELICITATS , QUE TE REGALEN MOLTES COSETES , LES FILLES , ELS CHENDRES EL NET I EL HOME . BESETS. ROUS , FULGEN I GISELA.

Anònim ha dit...

Mami moltes felicitats i que en complixques molts mes junt a mosatros. Estas ideal, tipasooooo. Muamua

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.