dimecres, 9 de febrer del 2011

HUI ÉS EL DIA DE.......MARIE


Gràcies per ser algú amb qui sempre poder parlar, meditar, reflexionar y compartir la meua vida.
Per a poder fer-te un regalet he intentat pintar-te, i crec que ho he conseguit, no??.
Els xics i jo et dessitgem un
Feliç aniversari.

* Ho ha dit Roberto Romeu

12 comentaris:

dúlia ha dit...

Marie, moltes felicitats pel teu aniversari. No crec que tingues queixa de la felicitació del teu home i dels teus fills perquè està ideal i t'ha pintat guapíssima (no sabia jo que tenies tanta mà per al dibuix, Rober). Et desitge que sigues molt feliç, que la vida et somriga i que continues mantenint la il.lusió amb els teus projectes fotogràfics.

rojuel ha dit...

Moltes felicitats Marie!!

Eva ha dit...

Moltes felicitats!!!!

Familia Furió-Mas ha dit...

Moltes felicitats Marie! Et desitgem un feliç aniversari. La felicitació de Robert, Eric i Ivan es molt bonica i emotiva. Et desitgem molta sort i volem voret algún día guanyadora del premit Pulitzer de fotografía per una temática fallera. Moltes gracies per el teu inestimable treball de fotografía que a traves del temps guayara en valor i será una forma inmillorable de mirar arrere i vore el pasat que es el present de avui. Moltes gracies i felicitats.

thara ha dit...

Moltes felicitats Marie!!!

fanny ha dit...

moltisimes felicitats.espere que no te avaxen fet treballar molt vui.que pases un feliç dia un beset.

GINES ha dit...

Tiaaaaaa, felicidades en este día, aguardamos un tros de tortà pals del Umostart, que en el berenar de demà caurà, a ser possible de xocolate i si no de torró.

Felicidades tb de Carmen

JACQUIE ha dit...

BO COSINA, JO JA TA FELICITAT PERO DESDE ASI LA UEP EUFAX TAMBE,PUES SOLS MOS JEVEN 8 DIES DE DIFERENSIA I MOS EN CRIAT COM AXERMANES I EN FET MOLTES TRASTADES XUNTES, KE ELS NOSTRES FILLS NIEUSAVEN,AISINA KE CON AUNA XERMANA TEDESIXE MOLTA FELISIDAT.
TIO ROBERT TEUS CURRAT, MOL VE.

Marie ha dit...

Vaja sorpresa que m´han fet els meus xics,m´agradat amuntó,no m´heu esperaba,moltes gracies a tots per felicitarme.

ROUS ha dit...

MOLTES FELICITATS MARIE , QUE SIGUES MES FELIÇ QUE L´ANY PASSAT I MENYS QUE EL PROXIM .
BESETS GISELA I ROSA.

MADUIXANA ha dit...

BUENO UNA MIQUETA EN RESTRAS PERO NO PUC FALTAR A FELICITAR HA ESTA GRAN PERSONA QUE ELS SEUS FAMILIARS POC ENS HAN DEIXAS A MOSATROS PA DIRLI. PERO BUENO EL DISITGE MOLTA FELICITAT COMPARTIDA AMB TOTS EL TEUS UN FORT ABRAÇ I UN GRAN BES GUAPA DE PART DE LA MEUA FAMILIA. BESSETS GUAPA

Soni ha dit...

MARIE MOLTES FELICITATS; COM SEMPRE JO ARRIBE UNA MIQUETA TARD.
LA FELICITACIÓ ÉS MOLT XULA, ES NOTA QUE T'ESTIMEN I AIXÓ ÉS EL MÉS IMPORTANT. ET DESITGE UN ANY MOLT FELIÇ.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.