dimarts, 15 de febrer del 2011

PERIGRINACIÓ CAP A LA VERGE DE SALES

Ací tenim la representació de la falla que el diumenge, després de la resaca dels Fallers d´Honor, van realitzar el peregrinatge cap a la Mare de Déu de Sales...... Vosaltres si que sou fallers 100%..........



*Foto enviada per Rosa

4 comentaris:

mayte ha dit...

oleeeeeeeeeeeeeeeee, oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
si senyor, pero que rewapos esteu

dúlia ha dit...

És de veres. Quina foto més xula. La veritat és que per a la gent que hi havia resultà tot molt bé i ¿quan tenim ocasió de viure una cremà en febrer?

Anònim ha dit...

Molt be per la gent que es va besstir ahi es veu la casta fallera

MADUIXANA ha dit...

LA VERITAT ES QUE TOT ESTABEN MOL GUAPOS I VA FER UN DIA DE CATEGORIA, BUENO LLEVAT DE ALGUNA GENT QUE ENS TROBEREM PER EL CAMI..... QUE ES "L'AMA DEL CARRER MARE DE DEU... UNA SRA. MOL MAL EDUCA.... PER CERT....."
PERO LA RESTA VA SER MOL, PERO QUE MOL XULO, PLE DE GENT MIRANT, VESTITS DE FALLERS QUE FINS I TOT NO CABIEN MES EN L'ESGLESIA, MOLS ENS QUEDAREM EN GANES D'ENTRAR...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.