dijous, 3 de febrer del 2011

FELICITATS PER A MARTI (25 DE GENER)


COM POT SER QUE ENS OBLIDEM DE L´ANIVERSARI DEL MÉS CRAK DE LA FALLA, EL SENYORÍSSIM CARLOS MARTÍ, UN DELS MÉS FALLERS DE LA NOSTRA FALLA.
DONCS COM NO PODIA SER MENY, I AMB UN POC DE RETARD, JA QUE VA SER EL DIA 25 DE GENER, DIR-TE QUE MOLTÍSSIMES FELICITATS DE PART DE TOTA LA FALLA, I QUE SIGUES IGUAL D' ANIMAL QUE SEMPREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

8 comentaris:

inma ha dit...

jajajajajajajajaajajajaja

MADUIXANA ha dit...

AY EL MEU MARTI, PER FAVOR QUE GUAPET QUE ESTAS EN ESTA FOTO.
JO JA EL VAIG FELICITAR PERO PER ASI NO PUC DEIXAR DE FELICITAR TAMBE, I EL DESITGE TOT LO MIJOR DEL MON. DE PART DE J.P., AÏDA I MEU. BESSETS GUAPO I NO DEIXES DE SER TAN AUTENTIC

JACQUIE ha dit...

Xe Martiiii, com espoden olvidar de tu en tot lo grandot ke eres,com afisic i con personaxe.MOLTES FELICITATS MARTI.

Nelo ha dit...

Homeeee, el marqués de Galtes-Roges! Fa anys? Felicitats, tu. Ves espai amb la celebració. O millor, ves a tope, que d'ací poc et demanaran responsabilitat i "decoro". Només seràs jove una vegada: ara. Així que, fes això que saps ben bé: passar-t'ho de cine i alegrar-nos la festa a tots.
Salut i força al canut.

DESIRE ha dit...

MOLTES FELICITATS I QUE EN CUMPLISQUES MOLTS MES.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Martí ha dit...

Moltes felicitats Martinet. Que teu pases molt be i que disfrutes de la joventut com be diu Nelo. Ara, tinc que fer un xicotet incis en una coseta, has perdut molta energía fallera. Vec que el costa seguir un poc l' estela del Tallo, jajajaja. Espere que cumplixques molts anys mes junt a nosaltres en la falla. Felicitats.

rojuel ha dit...

Felicitats Marti!!

Carla ha dit...

Moltes Felicitats, Martí!! I ens deus una "convidaeta"

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.