diumenge, 13 de febrer del 2011

HUI ÉS EL DIA DE.......DÚLIA I ESTELA O ESTELA I DÚLIA

AVUI 13 DE FEBRER DE 2011 CEL·LEBREM L´ANIVERSARI DE 2 XUQUERETES BEN DIFERENTS ENTRE ELLES, PERÒ AMB UNA COSA EN COMÚ, LA PASSIÓ PER NOSTRA FALLA.

EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS VOS DESSITGEM QUE PASSEU UN DIA PLE D´ALEGRIES I EMOCIONS EN COMPANYIA DE TOTS AQUELLS QUE MÉS VOS ESTIMEN.





MOLTÍSSIMES FELICITATS PARELLA!!!!!!!!!

10 comentaris:

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats a les dos!! Espere que en compliu molts més en companyia de la familia xuquerera. Muakkkkkk

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS A LES DOS,QUE AMES DE TINDRE EN COMÙ SER D'AQUESTA FAMILIA XUQUERERA SOU DEL MATEIX DIA EN CELEBRAR EL VOSTRA ANIVERSARI PER TANT EL CARACTER DE LOS DOS ES MOL SEMBLANT,TRABAJORES, SIMPATIQUES, FAMILIARS I COM NO FALLERES DEL PEU AL CAP.BESSETS

gatet ha dit...

Moltes felicitats de nou asi en la wep per a tu Dulia,per a la nostra directora del teatre q com falles un asaig es nota un monto,jejejeje.
I per a tu Estela espere que tot vaja millor ja que no poguereu estar en els fallers d´honor,
moltes felicitats per a les dos.

Eva ha dit...

Moltes felicitats EStela, en el teu primer aniversari com a mare, et et desitge molta felicitat junt a la teu xiqueta i el teu kike, i jo que estiga prop per a disfrutar-ho!

Dulia, moltes felicitats, ens coneguem de fa poc de temps, pero et tinc un apreci molt especial, no cambies mai perque persones com tu no abunden i es un plaer compartir qualsevol cosa amb tu! et desitge molta felicitat i que continues amb ixa gran personalitat!

Soni ha dit...

Felicitats,, Estela, et desitge una feliç celebració, i molta felicitat per a compartir-la amb el teus, especialment amb la teua xiqueta. I enhorabona per la tant recient maternitat.

DULIA, moltes, moltes felicitats, és tot un honor coneixer-te. Cada any que passa en sent més afortunada de tindret com amiga, eres un ser exepcional. FELIÇ ANIVERSARI

ROUS ha dit...

FELICITATS A LES DOS . QUE EN CUMPLIU MOLTS MES . ROUS

Esther ha dit...

Jo tb m´unixc a les felicitacions.
A Estela dessitjar-li lo millor per a aquest any i per a tots els que vénen darrere, i que mai canvie el seu humor i la manera que té de contar-nos les seues experiències, perquè és total!!!!!!
I a Dúlia que m´encanta compartir amb ella dies de competicions esportives, converses a la falla i molt prompte estar entre "bambalines" amb ella. No canvies mai, perquè eres genial.
Per cert, t´ha agradat la foto????jajajaja!!!!!!

jacquie ha dit...

Moltes felisitats a les dos falleres, a Dulia la felicitat en persona, bueno cree ke casi tota la falla no Dulia? i a Estela pues aiso moltes felicitats i tranquila Estela, ke lo primer es la teua prinsesita ke aspere ke estiga mijoreta, desde asi li ambie un beset.

dúlia ha dit...

Gràcies, gràcies i gràcies. Amb vosaltres es fa mentida això de que només parlen bé d'u quan s'ha mort. És molt fàcil estar a gust amb vosaltres i estimar-vos perquè sou planers, naturals i alegres i perquè en la falla no només mengem i beguem sinó que també ens contem les nostres coses i ens consolem uns a altres quan vénen de cantó i l'alegria és compartida quan les tenim de cara. Espere celebrar molts més anys en la vostra companyia i gràcies especials a Soni per fer d'este aniversari un dels més bonics de la meua vida.
Estela, que no m'oblide de tu, et desitge només una cosa: salut per a tota la teua família i que Stela et done moltes alegries (bueno, són dos coses però dóna igual). I al divendres, tortà (el mal és que és extraordinària i em costarà una pasta... però vosaltres ho valeu).

Martí ha dit...

En primer lloc perdoneu per el retras en la felicitació. Estela feliç aniversari i et desitge moments inolvidables en el teu primer any de mare junt al teu kike i la teua benvolguda Stela. Espere qu' aquest anylesfalles siguen molt especials per a tu.
DULIA: Ay Duli, la meua Duli, la nostra Duli. Eres un ser molt especial. Carismática,amb l' espirit inalterable (podría estar afonanse el titanic i tu tranquilament observar i analitsar la situació amb més gel que el iceberg que la fet afonar)amb una capacitat de raonar(pensar i xarrar) inigualable sols comparable amb la teua bondat. Es una sort que la meua germana el coneguera,ja que ha sigut el fil conductor per a que jo tinguera amistat amb tu i m' ensenyares tantes coses en les nostres xarrades al casal. Moltes gracies per els moments que compartim al cau i moltes felicitats Duli. I espere que seguixques molts anys mes en la familia xuquerera(tu eres xuqerísima) i que no pares en les intervencions al Play Back (ara qu' has debutat amb tant d' exit).

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.