dimarts, 22 de febrer del 2011

ENHORABONA!!!!!!

Hola xuquerets!!!!!
Com bé sabeu el passat 20 de gener tingué lloc la nostra mostra de play-backs, mostra que gràcies a l´esperit faller i les ganes de fer falla d´alguns dels membres de nostra comissió poguérem portar endavant.

La veritat és que amb un poc més de preparació podríem fer una mostra espectacular, però bé a l´any que bé més i millor...... bo millor si es pot, ja que sobre haver sigut un play-back pensat i fet, em obtingut alguna recompensa.

Des d´aquestes línies vull donar la meua enhorabona a tots aquells que feren possible que la falla Xúquer tinguera una bona representació a la mostra de play-backs, i com no, en especial vull donar-li l´enhorabona a l´artista que tenim a la nostra comissió. Ella no és altra que Elsa, que amb la seua actuació de Pastora Soler (si no recorde malament) deixà bocabadats tots els membres del jurat, i no tingueren més remei que galardonar-la amb el 1er Premi a l´Artista Solista.

Elsa en nom de tota la comissió i en especial en el meu nom ENHORABONA ARTISTA!!!!!!!!
Amb tu els play-backs són altre món.........



7 comentaris:

ROUS ha dit...

ENHORABONA ELSA , COM JA EL VAIG DIR PERSONALMENT HAS TINGUT QUE EIXIR ASOLES PER A REBRE EL PREMI , QUE DE SEGUR COMPARTIM AMB TU EN LA MATEIXA ALEGRIA .

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA ARTISTA, I ASI PER FI HAS TINGUT LA RECOMPENSA QUE EN ANYS ANTERIORS TANT HAS LLUITAT PER TINDRE, TU JUNT A LA RESTA DE REPRESENTANTS.
ARA ANIMO I AL ANY QUE VE MES I MIJOR COM DIU ESTHER.....

Eva ha dit...

Enhorabona xicona!!!

dúlia ha dit...

El talent d'Elsa per als playbacks és indiscutible i es mereixia el premi perquè ho va fer de categoria. Enhorabona i enhorabona també a la resta de participants perquè sense ells la Xúquer no haguera pogut pujar a arreplegar cap premi. Està vist que la unió fa la força. A vore si a l'any que ve ens unim un poquet més prompte (ja, ja, ja).

Nelo ha dit...

Veus Elsa? Tot arriba. Enhorabona, però no necessites cap premi perquè la gent ja t'ho reconeix.

Martí ha dit...

Enhorabona Elsa. Eres la millor. Per fi s' ha fet justicia donante el premi, perque esta vegada el premi si que se l' emporta la millor. Anim i seguix endavant donantmos mes interpretacions teues al play Back.

MARIE ha dit...

ole, ole, i ole i mes ole. No ni han paraules per descriure lo be que eus fas,sempre mos fa mal les mans de aplaudirte. Yo tambe pense que fa tems que teu mereixes. Tu i tota la gent que feu el play back. FELICITAT ELSA.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.