dimarts, 28 de setembre del 2010

HUI ÉS EL DIA DE....... PARRELL

I LI PESE A QUI LI PESE, CONTINUEM D´ANIVERSARIS..................

AVUI ÉS EL TORN DE PARELL, MEMBRE DE LA TAULA RODONA I UN DELS FUNDADORS DE LA NOSTRA FALLA.
PER TOTS AQUESTS MOTIUS NO PODIA FALTAR LA NOSTRA FELICITACIÓ VIRTUAL, I EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS ET DESSITGEM QUE PASSES UN FELIÇ DIA I QUE NO CANVIES MAI.


8 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPISSIM, ERES UN DELS FALLERS MES ANTICS, MES SIMPATIC I BUENO NO NIAN PARAULES PER PODER DEFINIR LO GRAN PERSONA QUE ERES. SEMPRE ESTAS AHI AL COSTAT DELS MENUTS, AL COSTAT DEL ESTANDART MOL ORGULLOS I ENSENYANT ALS MES MENUTS COM ES TENEN QUE COMPORTAR EN EL PASACARRER..... FELICITATS I MOLS BESSETS

pili ha dit...

moltes felicitats i un beset molt fort

jasmina ha dit...

Parrell moltissimes felicitats!!! espere que disfrutes molt delt teu dia i que seguixques al pie del canyon com sempre en la nostra falla.Un beset molt fort de tota la familia.

Eva ha dit...

Moltes felicitats!!!

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats, Parrell!!

ROSER ha dit...

MOLTÍISSIMES FELICITATS PARRELL!!!!!!

Martí ha dit...

Moltissiems felicitats al gran faller i millor persona Tio Parrel. Espere que cumplixques molts anys al nostre costat, dirigint amb la maestria quel caracteritza al portador del nostre banderí.

Nelo ha dit...

Senyor Caiman! Moltes felicitats i gràcies per tots estos anys de company de falla, de veïnat i sobretot d'amic.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.