dilluns, 6 de setembre del 2010

JA VA ACONSTANT-SE





¡Bon dia, blóguers! Estem ja en el mes de setembre per complet. Les festes ja han començat i les vacances comencen a ser per a molts un espai virtual enyorat amb més o menys freqüència. Després de les festes vindrà el MIM (on personalment disfrute més que en les festes pròpiament dites, però este no és el cas) i després del MIM, vindrà la rutina, la "marxeta", com diguem nosaltres al nostre dia a dia i ahí és on ens tornarem a vore per a sopar els divendres, i per a riure, i per a xarrar, i, com no, per a discutir (uns més acoloradament que altres), o siga, per a fer falla.
I este article no té més motiu de ser que el d'enviar-vos un recaet (com diu una amiga meua de Riola) i un parell de fotos de les meues vacances per a què es traslladeu (encara que siga per uns segonets) als meravellosos fiords noruegs o a la romàntica Venècia. Fins prompte i que passeu un bon dilluns (no sé per què moltes persones tenen avorrits els dillunsos, a mi m'agraden).

4 comentaris:

Nelo ha dit...

Què t'ha paregut la Dúlia? A Noruega i a Venècia! No, si la setmana de Sant Roc dóna per a molt. Encabant dius que no t'agrada rodar. T'envege, sanament, però t'envege. Felicitats pels viatges i que en faces més durant... no sé quan tens vacances, però tu fes-me cas i roda món.

MADUIXANA ha dit...

QUE XULES DULIA, M´AGRADEN MOL JO NO HE EIXIT D´ESPANYA PERO NIAN PASETGE MOL SEMBLANS I PRONTE TAMBE VOS ENVIARE ALGUNA MOSTRETA PER A QUE S´ANIME ALGU... GRASIES GUAPA

MADUIXANA ha dit...

EYYYYYYYYYY, JA TENIM UNA NOVA MEMBRE EN LA COMISIO INFANTIL VALERIA JA ESTA ENTRE MOSATROS DESDE AHIR DIA 06-09-2010 A VORE SI EL TIO JAVIER O ALGU ENS ENVIA ALGUNA FOTO.... ENHORA BONA AL PARES I RESTA DE FAMILIA

Martí ha dit...

Dulia, no eres Dulia, eres Dora l´exploradora.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.