divendres, 17 de setembre del 2010

HUI, 17 DE SETEMBRE, REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA

Per fi ha arribat l'hora de la nostra primera reunió postvacacional. Com alguns ja sabeu, hui és reunió extraordinària perquè s'ha de tractar el tema del casal. Jo no podré anar perquè aniré al mim però espere que vaja tot bé i que solucionem algunes cosetes.
També aprofite per a demanar que passeu la veu per a dir que el pròxim 2 D'OCTUBRE és el campionat de FUTBET FEMENÍ, en el MARENY DE BARRAQUETES. Si algú sap l'hora i si és tot el dia com el bàsquet o són vàries setmanes com l'any passat, per favor que ens ho faça saber.
A totes les jovenetes que l'any passat vingueren i que ho feren de lo més bé, seria molt bo que s'apuntàreu perquè sense vosaltres, les veteranes (en edat, que no en experiència) tenim molt poques opcions, aixina és que des d'ací faig una crida a Sareta, a Maria, a Miriam, a Nadina i a totes aquelles que vullguen passar un bon ratet i lluitar per la victòria. A Eva, Rocío, Rojuel, Esther, Vero... també, totes aquelles que puguen i vullguen... al Mareny. I, finalment, al nostre entrenador, que vaja pensant encara que siga una classe teòrica o tàctica per a fer-nos arribar algunes nocions que ens siguen de profit i a vore si a la setmana que ve quedem una vespradeta i fem alguna coseta.
Per mi ja està tot. Que passeu un bon dia i que tingau una bona reunió. Ja em direu com s'ha quedat.

1 comentari:

pili ha dit...

esperem que vinga molta gent
a la reunio, perque pense
que es un tema molt important per a tots

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.