dissabte, 4 de setembre del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......AINHOA


HUI 4 DE SETEMBRE COMPLIX ANYS UNA XUQUERETA MOLT SIMPÀTICA I BONICA, ELLA ÉS AINHOA LA QUE FOU LA MÀXIMA REPRESENTANT DE NOSTRA COMISSIÓ INFANTIL LES FALLES PASSADES.


EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS ET DESSITGEM QUE PASSES UN FELIÇ DIA EN COMPANYIA DE TOTS ELS TEUS AMIGUETS QUE DE SEGUR QUE FA QUE PASSES UN DIA MOLT ESPECIAL.


FELICITATS GUAPA.

5 comentaris:

dúlia ha dit...

Amb el permís de Maduixana, vaig a ser la primera en desitjar-te molt felicitat en este dia del teu aniversari i que t'ho passes super bé amb els teus amics.

ROSER ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS AINHOA!!!!

gatet ha dit...

Moltes felicitats en el dia del teu aniversari, que i hage sorpreseta eeeeeh!Que en complisques mols mes wapa de part de Ivan,Eric,Marie i Rober.

MADUIXANA ha dit...

DULIA DULIA EL MEU PERMIS EL TENIU SEMPRE, AJAJJAJAJAJA I MES PER A FELICITAR A ESTA FALLER TAN GUAPA QUE TENIM EN LA XUQUER. JO PER CERT EN RETRAS PERO EL DESITJE LO MIJOR JUNT A TOTA LA TEU FAMILIA QUE TAN EL VOL I NO SOLS DE LA MEUA PART SINO TAMBE DE AÏDA I J.P. BESETS

Martí ha dit...

Ainhoa et desitgem moltes felicitats, encara que siga en retras. DE part de Martí, Sonia, Àngela i Helena moltes felcitats per a tu i la teua familia

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.