dimecres, 22 de setembre del 2010

SUECA TE NOVA FALLERA MAJOR

Sueca coneix, des de la setmana passada, la que serà la seva màxima representat durant el proper exercici, la que serà la seva Fallera Major (i Festera Major) durant el 2011. Es tracta de la jove Soraya Hernández, integrant de l'Avinguda d'Espanya i si no m'equivoque membre de la Cort d'Honor de la fallera major eixint.
.
En aquesta ocasió no va ser necessari realitzar cap sorteig, Soraya era la única aspirant al càrrec, per la qual cosa va ser nomenada automàticament succesora de Gema Bermejo, la jove que cesa en el càrrec. Al seu costat hi haurà 6 joves més, integrants de diverses comissions falleres de Sueca.
.
A Soraya li desitgem un molt feliç regnat, esperant que gaudisca de cadascun dels moments que aquest comportarà, que de segur resultaran inoblidables. A la resta de membres de la Cort d'Honor, també, donar-los la enhorabona i desitjar-los moments feliços al seu costat.

1 comentari:

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA A SORAYA DESDE AÇI QUE DISFRUTES DEL TEU REINAT

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.