divendres, 3 de setembre del 2010

ANIVERSARIS PASSATS




COM QUE EN AGOST HEM ESTAT TOTS DE VACANCES, NO HEM FELICITAT A MOLTS XUQUERETS QUE COMPLIEN ANYS EN AQUEST MES. PER AIXÒ ENCARA QUE AMB RETRÀS, NO VOLEM DEIXAR PASSAR L´OCASIÓ DE FELICITAR-LOS A LA WEB.

A TOTS ELLS MOLTES FELICITATS EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS.








FELICITATS A TOTS!!!!!!!!!






















6 comentaris:

Esther ha dit...

felicitats a tots!!!!!!!!! però en especial a Manu, que per cert encara ens deus una convidà del teu aniversari!!!!!! jejeje. Molts besos.

laura ha dit...

Felicitats a tot!!! quin mes de agost replet de cumpleanys, bueno ya anireu convidant en la proxima reunio.

Anònim ha dit...

collons hi han fotos que maten

dúlia ha dit...

¡Caram, s'amontona la faena! Bé, anem allà: Felicitar a Manu i dir-li que jo no el coneixia però que pel que he pogut vore és un faller que s'ha integrat molt bé en la falla i no només per a la festa sinó també per al treball. A Desiré, felicitacions pel teu aniversari i dir-te que crec que has complit molt bé el teu càrrec de fallera major. A Amable i a la seua dona, felicitats als dos i dir-los que els playbacks no serien el mateix sense ells. A Pilar, felicitacions pel teu aniversari i dir-te que m'agrada molt com portes el teu càrrec de tresorera, un càrrec ben complicat, al meu parer. I, finalment, a Dolores, felicitats pel teu aniversari i espere que este exercici faller siga magnífic per a tu.
I, per suposat, a tots ells, molta salut per a tirar endavant tot allò que es proposeu.

LAIA ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS A TOTS PER EL VOSTRE CUMPLE!!!!
PERÒ EN ESPECIAL AL MEU PAPI!!!!!!!

MADUIXANA ha dit...

MARE MEUA QUIN RETRAS PORTE AÇO NO POT SER, BUENO DESITJAR ALS 5 FALLERS COM LA COPA D´UN PI QUE SENSE VOLER NO EM FELICITAT ABANS.... PERO VOS DESITJE LO MIJOR I QUE TINGAU UN BON ANY.... BESSETS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.