divendres, 17 de setembre del 2010

VALERIA




Ja en som una mes a la falla, despres de l´espera de 9 mesets, per fi ha arribat al mon Valeria Bartolome Morales, va naixer el 6 de setembre, pesá 3 kilos 250grams i va medir 51 centimetros.
Felicitar als papis per la xiqueta tan bonica que han tingut, y com no, donarli una gran benbinguda a Valeria que de segur q a la falla la acollirem amb moltisima alegria.

10 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

ENHORABONA DE NOU PAPIS I COM NO TAMBE A VALERIA PER TAN BONA XIQUETA SEGONS M´HAN DIT I TOTS TENIM MOLTES GANES DE QUE CARLA ES RECUPERE I PRONTE VORE A LA FAMILIA AL COMPLET ASOMAR EL CAP PER EL CASAL ABANS DE QUE FASA MES FRET.

MOLS BESEST

Esther ha dit...

ENHORABONA!!!!!!ALS PAPIS, TIOS I IAIOS I BENVINGUDA VALERIA!!!!!!!!
PER CERT ÉS VIRGO COM JO!!!!!! JEJEJE!!!!!

rojuel ha dit...

Benvinguda Valeria!! I enhorabona als papis i demés familia

dúlia ha dit...

Enhorabona a les dos famílies per este caramelet que ha arribat per fi als vostres braços. Coneixent als pares segur que Valeria és una fallera que participarà en tots els actes que es facen en la Xúquer. Molta salut per a criar-la.

MAYTE ha dit...

ENHORABONAAAAAAA ALS DOS I ESPEREM PRONTE VOREVOS PRONTE
CARLA RECUPERANT BE

JACQUIE ha dit...

ENHORABONA A ESTOS PRIMERISOS PARES ASPERE KE SIGAU MOLT FELISOS EN ESTA NOVA ETEPA DE LA VIDA KE ES MOLT BONICA, BESOS AISA NINETA, I PATU CARLA ASPERE KE TERECUPERES PRONTE. FELICITAS

MARIE ha dit...

les voltes que vos veilla per el carrer, desichan que tot vacha be, i per fi Valeria mos saluda per la weeb; com es demes vos felicite per la nineta que teniu en brasos.Abel hara cuidamos a les chiques de casa,volem que astreneu promte el carito.Molt besets.

elsa ha dit...

En hora bona als papis!!!!!!!I benvinguda Valeria!!!!!!
Bueno Carla,enguany ja te que eixir als play-backs,ehhhhhh!!!!.besets per a la family!!!

laura ha dit...

Enhorabona als papis!!! ja tenim una xiqueta mes en la cuadrilla i un carret mes en el casal! jo que la he vista personalment puc dir que es una nineta! un beset per als tres i per a tu Carla que ya se que estas casi recuperada!!!

Martí ha dit...

Benvinguda sigues Valeria a este mon i a la Falla. Als pares i als güelos moltes felicitats.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.