dimecres, 23 de setembre del 2009

FELICITATS MAMÀ!!!!!!!!!

Hui és un dia molt especial per a mi i per a mon pare, perquè hui compleix anys la dona més meravellosa del món. Sí hui fa 27 anys va nàixer Roser, ma mare.

Tots sabeu de sobra de qui estic parlant, veritat??????? no és fallera de tota la vida, però ningú ho diria...... pel que m´ha contat mon pare, la meua mamà és una fallera de cap a peus, li encanta:


vestir-se








disfressar-se,










ballar,


fins i tot m´ha contat el papà que s´ha atrevit a eixir als play-backs i a la cançò de concurs, ni més ni menys.................





(play-back 2007)








(play-back 2008)








Ella és de les que "si hay que ir se va, però ir pa´na´ es tonteria", jejeje!!!!!!!!

És el primer any que cel·lebrem l´aniversari de la mami els tres junts, i tinc molta il·lusió. El meu regal d´enguany ha sigut ser molt valenta i curar-me molt ràpid per a que ella es posara contenta.

Mamà, des d´ací el papi i jo volem desitjar-te un feliç aniversari, i dir-te que et volem moltíssim i volem que continues sent com eres AUTÈNTICA!!!!!!!!!!!
Molts besets de Laia i el papà.

17 comentaris:

rojuel ha dit...

Moltíssimes felicitats, Roser!! Esperem vore't prompte pel cau en eixa alegria que et caracteritza i en companyia de Laia, per celebrar-ho com cal. Molts ànims, un bes molt fort i per molts anys!!

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPA, ERES AUTENTICA, TA MARE I JO EM PARLAT MOLTES VEGADES DE QUE SEMPRE TENIM QUE ANAR RAERE DE LES FILLES I TINDREU TOT A PUNT, ARA TU JA ERES MARE TAMBE, DE MANERA QUE ESTA TASCA JA EL CORRESPON TAMBE, JAJAJAJA, BUENO AÇO NO MES VOL DIR QUE JA VAS FENTE MAJOR PERO EIXE ESPIRIT TAN ALEGRE QUE NO CAMVIE MAI, PER MOLS CANVIS QUE TINGUES EN LA TEUA VIDA. MOL BESETS GUAPISSIMA

La Nere ha dit...

Colli Laia quin article més rexuli!!!!!
Moltes Felicitats Roser!!!! Eres la millor!!!!

dúlia ha dit...

Tens una filla que escriu millor que jo, mira què et dic. Moltíssimes felicitacions en aquest any, el primer que compartixes amb Laia. Et desitge moltíssima salut per a tu i per a la teua família. Ja ho celebrarem també en el casal (però primer que pague Esther, que és més major que tu). Que vaja tot bé i una forta abraçada.

fanny ha dit...

moltisimes felicitats pa eixa mare tant valenta,simpatica i estrovertida,un besot molt gran i avore si en vegem pronte.

inma ha dit...

Moltes felicitats!!!!

Carmen ha dit...

Felicitats per molts anys,Roser¡¡ Et desitge salut i alegria, també per a la teua familia. Una abraçada.

encarni ha dit...

feliç aniversari roser,sigues sempre com eres no cambies mai.Depart del morrut i la seua familia moltes,moltes feliçitats junt a la teua familia i sobre tot amb Laia i el teu home.

Esther ha dit...

Sister!!!!!!!!! moltíssimes felicitats, de part meua i de Rafa, i queda pendente la convidà de les dos per a quan puga ser!!!!!!!! Ai mare quina fillola més reartista que tinc, li haurem de donar una clau per a que puga escriure els seus articles, jejeje!!!!!

rocio ha dit...

Moltes felicitats guapa, esperem juntar-nos pronte per celebra-ho, amb tu i amb el UNO no mos aburrim, no¡¡

laura ha dit...

Moltes felicitats Roser! quin article mes bonic tan escrit les teues dos perles!!! un beset i espere que el celebres com calga.

jasmina ha dit...

Felicitats Roser!!!! caram quin article mes guay, i que fotos eh! quans records les del play-back, jaja. Be lo dit moltes felicitats i ara que pronte pogam celebrarlo amb un xupitet al casal. Besets de Jasmina, Iker i David.

vanessa ha dit...

moltes felicitats de part de pasqui i vanessa i pasqui junior. 1 beset.

jacquie ha dit...

MOLTES FELICITATS cariñet, se que aspasat un mal trago, pero com una mare nº1, as segut mol valenta i as estat al pie del cañon, BESETX A LA SINVERGUANZA DE LAIA.

LA CUMPLEANYERA ha dit...

MOLTES GRACIES X LES VOSTRES FELICITACIONS!!
AQUEST ANY HA SIGUT MOLT ESPECIAL X A MI,JA QUE HE SIGUT MARE!!!
I HUI EL MILLOR REGAL QUE HE POGUT TINDRE A SIGUT PODER PASSAR AQUEST DIA EN COMPANYIA DE LA MEUA FILLA!!!
LAIA CARINYET EL PAPI I LA MAMI STEM CONTENTISSIMS DE TINDRET JA EN CASA!!!!VALENTA!!!!

mayte ha dit...

aii, colli que resabuda que es, la mare que ba, xica mira, i el teu Manu que amagaet que ho tenia, a d´ell tambe hi haura que donarli clau, seran els 2 bon redactors per a la web, jajajaj
Be deixan les bromes de costat , ROser que siga el millor aniversari de la teua vida, i altres que espoerem vore, que ja tot ha pasat i que pronte ens vegem tots units i junts, per a poder celebrar.ho com deu mana.
besets per tu , ip er la famili

elsa ha dit...

MOLTES FELICITATS ROSER!!!!ERES UNA PERSONA GENIAL I DE LES MES BONES QUE CONEC.ESTAS PER A TOT EL QUE SE PUGA ESPERAR DE TU.ARA A DISFRUTAR DEL REGALET QUE TAN FET,QUE MILLOR QUE IXE NO EN TINDRAS. M'ALEGRE MOLTISIM QUE TOT HAJA IXIT BE.DISFRUTA DE TOT EL QUE TE VOLEN LA TEUA XIQUETA I EL TEU HOME(EL TEU MANU).
MOLTS BESETS PER ALS TRES I PER A LA MEUA NEBODETA UN BEN FORT.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.