dijous, 17 de setembre del 2009

Ens han comvidat...


Desprès de la setmana de festes del poble, d'Agermanats i entre el MIM, les jornades gastronòmiques i el mig any faller... continuem amb mes activitats falleres.

Aquesta vegada per part de la Falle el Portal, que ens proposa ficar-nos en forma el pròxim dia 19 de setembre i per compensar l'asunt, el dia 26 els toca als menuts i menudes, de la ma de l'Avinguda d'Espanya ¡les mamis no teu escusa que heu teniu al cantò de casa!


5 comentaris:

Mayte ha dit...

EIIIIIIIIII, molt be per la convidada pero despres que anaeu tots a les jornades gastronimiques o k????
Des pres d´un bon deport toca ujna bona convidada,jajajajaj

Mayte ha dit...

i per als xiqiuets que no hi ha que perdre pata, niosaltress noi tenim escusa, els xuquerets tindran que assistir, dema a la reunio que jo no anire, vaya tela, la primera despres de l´estiu i va i jo curre,uhhhhh
Podrieu dir-ho , ja sabeu que sempre hi ha algu que `pot asomar-se, npo Rojuel,jajajajaja

rocio ha dit...

La Roja sense eixir de casa heu vorà.

Jo tampoc vaig a la reunio, pero quasi segur que hauran penjat cartells en les portes dels coles per a que heu vegen les mares

INMA ha dit...

sereu vandoleres, no anar a la reunio!!!!!
Bueno jo si que vaig, i tambe vaig a la concentracio de espining ja que estic apunta i tot.jijiji

rocio ha dit...

però despres vindras al futbet o que va tot el dia de spining

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.