dimarts, 1 de setembre del 2009

SUECA EN FESTES


La programació de les Festes Majors de Sueca inclosa en el llibre es troba des de hui mateix disponible en la pàgina web de l’Ajuntament, www.sueca.es , en format PDF. Així mateix, des d’aquest divendres estarà a l’abast dels veïns de la localitat el programa de mà amb tots els actes a celebrar el proper mes de setembre. És una de les novetats promocionals d’enguany de les festes de la capital de la Ribera Baixa.

Coberta Llibret de Festes 2009

A partir d’aquest dimecres els veïns de Sueca ja tenen al seu abast la programació completa i exhaustiva de les pròximes Festes Majors de la ciutat. En la pàgina web de l’Ajuntament, www.sueca.es , i en format PDF es pot descarregar la versió online del llibre de festes, on està inclosa la programació.


A més, des d’aquest divendres donarà començament el repartiment d’una de les novetats promocionals d’enguany, una tríptic plegat, de dimensió reduïda ( ideal per a portar en la butxaca ) i que permetrà que ningú es quede sense saber en tot moment, quines són les activitats, espectacles, etc, de les Festes Majors.


El repartiment dels programes de mà començarà per la zona marítima i després per la ciutat. Pel que fa al llibre de festes, a partir del dia 24 d’agost estarà disponible en les oficines de la Tourist Info.


Serà el divendres 28 d’agost quan es realitzarà el tradicional acte de repartiment de llibres en la plaça de l’Ajuntament, a partir de les 12:00 hores del migdia, a càrrec de la pròpia Regidora de Festes, Marga Piqueres, a qui acompanyaran la tècnica del departament, Neus Beltrán i les festeres de la ciutat; Yasmina Guarinos, Festera Major, acompanyada per Paola Vidal, Raquel Mompó, Lucia Pascual, Natàlia González, Cristina Ferrer i Mar Mompó.


El llibre de Festes del 2009 compta amb els preceptius saludes tant de l’alcalde Joan Baldoví, com de la regidora de Festes Marga Piqueres. Dins d’un bon disseny de caràcter actual, en la programació destaquen especialment les actuacions previstes, que van des de la Moguda Valenciana, amb músics de Comité Cisne, Glamour, Vídeo i actuacions d’Armas Blancas, los Inhumanos, passant pel concert de Nena Daconte el dilluns 7 des de la plaça de Jaume I a les 23:00 hores i molt especialment amb el concert estrela, l’actuació del grup que més discs ven actualment en el mercat nacional, El Canto del Loco. L’actuació d’E.C.D.L. està prevista per al dissabte 5 de setembre, a les 23:00 hores en l’Estadi Municipal Antonio Puchades. La venda d’entrades anticipades està disponible a través de la Tourist Info de Sueca ( Mercat Central ) i la Tourist Info de les Palmeres ( Passeig l'Alguer – Costat Farmàcia ) i SERVICAIXA.


Vaquetes, focs d’artifici i Piromusical de la mà de Ricardo Caballer, espectacle Suspiros d’Espanya , paella gegant, nit de Rock, processons, festa dels 40 principals, musicals, parcs infantils, Agermanats 2009 de les falles de la ciutat, etc, destaquen dintre de les festivitats del Crist de l'Hospitalet i de la Mare de Déu de Sales.


Un dels grans moments de les Festes serà el diumenge 13 de setembre, quan tindrà lloc la Festa de l’Arròs, declarada d'interès turístic nacional i que compta amb l’excepcional al·licient de la celebració del IL Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca , que l’any que ve complirà mig segle de vida i que se celebrarà com sempre en el Parc de l’Estació.


Fora de programa estan les festes moteres organitzades pel Motoclub Sueca els dies 5 i 6, i la gran quantitat d’esdeveniments esportius que mereixeran un capítol a banda en el seu moment.


El llibre compta a més amb col·laboracions del pare Manuel Ortí, del president de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales, Bernardino Cebolla, i inclou tota la programació religiosa prevista en honor a la Mare de Déu de Sales.

Un saluda del president de la Confraria del Santíssim Crist, Lluís Palacios Viel introduïx la programació prevista en honor del Santíssim Crist.


Les fotografies de les començadoretes 2009, Ana Roselló, acompanyada per Maria Álvarez, Clara María Alegre, Eva Galán, Elena González, Ana Martí, Lourdes Matoses, Teresa Mercader, Aina Naval, Sara Palacios, María Victòria Ribera, Lucia Rumbau, Mar Sánchez, Cristina Taulet i Blanca Torres.


Pel que fa a la part literària, la figura de Bernat i Baldoví és la gran protagonista enguany de celebració del segon centenari del seu naixement. I qui millor que un dels grans coneixedors de la seua obra, l’historiador i bibliotecari municipal de Sueca J. Antoni Carrasquer, per a retratar-lo a través d’una Biografia breu , anècdotes batejades com Les coses de Bernat i Baldoví, Afers de Bernat i Baldoví i la seua família , Política a Madrid , i Incògnites, encara, al voltant de Bernat i Baldoví .


La segona edició de la Mostra Gastronòmica de Sueca , a celebrar els dies 17, 18 i 19 té el seu espai en el llibre de Festes, així com la Mostra internacional de Mim , que comença el 16 de setembre.



myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.