dimecres, 9 de setembre del 2009

EL DIA D'ANGELA


Em va dir un pardalet que avui, dia 9 de setembre, era un dia molt especial per a una xuquereta, per ser el seu aniversari. Avui, ANGELA FURIO MAS, complix, si no m’equivoque, 9 anys.Esperem que passes un gran dia i compartixques bons moments amb la família i amics. Que en complixques molts més en la nostra companyia i, com no, que et facen molts regalets. De part de la colla i de tota la comissió,



MOLTES FELICITATS, ANGELA

14 comentaris:

dúlia ha dit...

Un honor ser la primera en felicitat-te, Àngela. Que tingues un aniversari plenet d'il.lusions, amiguets, rises, família, regals i, com no, una bona tortà. Que t'ho passes molt bé i que sàpies que ja estàs convertint-te en tota una doneta.

Mayte ha dit...

moltes felicitats senyoreta, que et façen molts regalets i que teu pases de castegoria, nosaltres a l´espera de que ens ho conteu
besets per totas la familia i en especial a tu

INMA ha dit...

hola angela, moltititisimes felisitats wapa.

rocio ha dit...

hola guapa¡¡¡ moltes felicitats, esta nit quasi no hauras dormit, entre el cumple i el 1º dia de cole...

familia escriva-romero ha dit...

moltes feliçitats,guapisima,de part de la teua amiga Ainhoa i de tots nosaltres David,Encarni i Asier.

MORENO_FURIO ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI ÀNGELA. En aquesta data tant especial 9-9-2009 en la que celebres el teu 9 aniversari el desitgem un any i una vida plena de minuts d'amor, felicitat i alegria. Per a nosaltres eres molt, molt, molt especial.
Carlos, Soni, Victor i Martina

MADUIXANA ha dit...

BUENO ANGELA MOLTES FELICITATS I ESTIC MOL SEGURA QUE TAN COLMAT DE REGALS I BESOS TOTA LA TEUA FAMILIA, A MES QUE CELEBRAREU PER TOT LO ALT.... MOLTES FELICITATS GUAPISSIMA.

Marie ha dit...

jo diria que avui es un dia molt señalat, perque en tants nous i ademes segent el teu cumple segur que tot a segut molt wuai per a tu, moltes felicitats de nosaltres quatre.
eric, Ivan,Rober,Marie.

Esther ha dit...

Wapíssima moltíssimes felicitats!!!!!!!!!!!!

Carmen ha dit...

Hola Angela, amb un dia de retard, FELICITATS i per molts anys de part de Mar, Romeu i Carmen¡¡

Papi, Mami i Helena ha dit...

Moltes felicitats Àngela! De part de la teua germaneta Helena, la mama i el papa. El teu aniversari per a nosaltres es tan especial i magic com eu eres tu. Gracies per tot el que ens dones en felicitat, optimisme i fantastics i meravellosos moments plens dílusions compartides. Moltes felicitats Angela. De part dels papis donem les gracies per les mostres de carinyo i felicitacións mostrades cap a Àngela.

fanny ha dit...

AIIIIIIIIIII MARE,la meua xiqueta el dia del seu aniversari i la cosina li se pasa de llarc,pero no patikes k tindras el regalet mes faixon de tots,moltisimes felicitats que en cumplikes molts mes junt nosaltres i la falla xuquerera que sigues molt feliz,un besot molt molt pero que molt gran de la teua cosina fanny.

famili ha dit...

com ja sabras nosaltres el vaem felicitar el dia del teu cumpleanys,pero no podia faltar estar nosaltres per asi.aixies que desde la web el felicitem i esperem que continues tingues tanta imaginacio i fantasia com la que tens i que no cambies,moltes felisatats de la iaia, iaio, tio, edgar i de la teua tia jaqui.

dúlia ha dit...

¡¡Jaquie!! Ves desempolvant els pompons que ja tenim ahí el futbet i no poden faltar les animadores (per cert, la meua amiga Xelo diu que si us sobra un pompó, per a ella). Encara que Marisa haurà de botar al terreny de joc per a defendre a la falla, que, total, ja s'estrenà en el bàsquet. Bueno, ja quedarem ¿eh?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.