diumenge, 6 de setembre del 2009

Tornen les competicions esportives

Sols recordar-vos que el proper dissabte 19 de setembre comença el campionat de futbet femení, aquest dimecres farem el sorteig, ja vos informaré del grup en el que jugareu i dels horaris.

11 comentaris:

dúlia ha dit...

¡Ai mare! Enguany crec que sí que ens agarra el bou. Les xicones estan fent-se les loques però espere que a poc a poc vagen donant senyals de vida per saber amb qui podem comptar i amb qui no. Jo, personalment, ja sabeu que estic per al que faça falta, encara que siga per presentar-nos i jugar, sense altra ambició. Espere que alguna responga també a la convocatòria. I no aneu posant l'excusa del mim (Carmen, això va per tu), que el partit segur que serà prompte i tindrem temps d'anar a tot. Ja parlem.

INMA ha dit...

Dulia no et preocupes, jo si que vaig, i de segur que mes gent podra vindre.

dúlia ha dit...

¡Qué bé! Ja en som almenys dos. El que passa és que no us he pogut fer les samarretes perquè la botiga eixa ha tancat i en altres no eren iguals que les que tenim, aixina és que crec que el millor és fer com en el bàsquet: les que no hagen de vindre que les deixen a les que han de jugar. O ens posem d'acord i anem totes d'un mateix color i ja està. El que vulgueu. Ja anirem parlant-ho.

Eva ha dit...

Hola!!!!! Conteu amb mi tambe!!!!

dúlia ha dit...

¡Hola Eva! ¿Com estàs? Toca, ja en som tres. A vore si repetim l'èxit del bàsquet (és una conya, per suposat). El que repetirem segur és l'acalorà que agarràrem l'any passat. Mira, ara tinc comboi i tot. Ja parlem.

inma ha dit...

a mi el futbol no se me dona gens b, pero farem el que podrem.
per cert les camisetes de agermanats al dijous les repartirem en el casal, ya direm hora, sera segurament a les 8

rocio ha dit...

Va ja som 4 que jo tambe acudire a correr per la pista, perque a jugar no crec.
La Ronaldinya del passat any era Aida, supose que aquest tambè vindrà, no? i Rebeca i Eva Romeu...?

MADUIXANA ha dit...

HOLA JO JUGAR NO PUC, PERO COM SEMPRE PODEU CONTAR EN EL MEU APOYO, I JA AVISARE JO AÏDA QUE CREC QUE NO SAP QUE ES TAN PROP,JAJAJAJA, BUENO DULIA A MES DEL MIM CREC QUE EIXE DISABTE TENIM ALGU UN DINARET CONSERTAT PER TOT AÇO DE LA GASTRONOMIA, PERO ARRIBAREM A BON HORA

dúlia ha dit...

Bueno, bueno, la cosa va animant-se. Millor perquè l'any passat ens ho passàrem súper bé. Jo ja avisaré al grup de les trentanyeres, a saber: Soni, Rebeca, Dolores, Sónia, la Pelaya, Carmen, Eva, Mª José... i aixina no arribem a cansar-nos tant. Només són 20 minuts, 10 en cada part però són 20 minuts mortals. Només us he de dir que a mi ja no m'ha fet falta pintar-me colorets des de llavors. Maduixana, comptem amb les teues begudes reanimants. Ja anem informant-nos.

Esther ha dit...

Ye!!!!!!!!! que jo també aniré!!!!!!!!!!!!!! si al final anem a ser un gran equipet, jejeje!!!!!!! lo de les camises, ens podríem portar la de la falla (l´última que tenim, la blava) per si de cas ni hi ha prou camises rosa per a totes, no?????? Bé, ja parlem per a quedar i tot això. I demà agermanats!!!!!!!!!!!!!! Sabeu com estarà l´oratge????????

dúlia ha dit...

No és per assustar però crec que el cap de setmana es presenta passadet per aigua, aixina és que la festa de l'escuma tindrà aigua de pluja (millor, s'ha d'estalviar aigua). Em sembla bé el que diu Esther de dur la samarreta blava. Jo no la tinc però ja me'n buscaré una. Va xicones, que ja comencem el curs faller.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.