dissabte, 19 de setembre del 2009

L´ENTRENADOR ESTA " FOTUT "


Hola xuqueretes, hem diriguix a vosaltres per que dema tenim un acte d´esport on nosaltres som participes de la competicio del FUTBET FEMENI, i de casualitat aquesta nit al entrar a treballar , la meua sorpresa ha segut , i per desgracia vorem a l´entrenador FOTUT.
Açi, el caballer que la majoria admirem, es va decidir a tirarnos una maneta per a que nosaltres dema almenys ens defenguerem al Futbet, i ell que sempre esta ahi , va i hui, fent un partidet de futbol amb companys i amics de feina, ha caigut un bac i amb tan mala sort que s´ha fotut el genoll i a hores d´ara el tenim ingresaet al HOSPITAL DE LA RIBERA, i no vaig a dir a quina habitacio, per que....

En fi , MARTI FURIO I GILABERT, nostre policia particular i mes marchos, mes amics dels seus amics , festeret com el que mes, bona persona, i...., que mes puc dir, resulta que dema no ens tirara una maneta, esta OUT.
Marti nosaltres farem el que poguam, ja saps que el que importa es participar i nosaltres aquest any estem en raja,jajajajaj

Nomes esperem que et recuperes , que les teues donetes de casa de segur que et cuiden molt i qui sap, igual ens vegem a rehabilitacio,jajaj

CUIDAT CAMPIO, QUE TOT S´ARREGLA

11 comentaris:

dúlia ha dit...

Encara que Martí no estarà amb nosaltres presencialment sé que ens enviara la seua força i nosaltres farem el que podrem. Hem anat a entrenar hui (sort que tenim a les jovenetes i que són més complidores que el món, que sinó, haguérem sigut Dolores, el seu xiquet i jo) i la veritat és que les noves generacions vénen apretant fort. Crec que el partit estarà equilibrat i tot, que és més guay.
Bé, ja us contarem com hem quedat. El més important és participar i el que diu Mayte, que no coincidim amb Martí en rehabilitació. Ànim i força per a totes, i per a tu també, Martí, que el temps passa volant i en quatre dies ja estàs cara el karate.

MADUIXANA ha dit...

MARTI CUIDAT MOL I QUE EL MIJORES LO MES PRONTE POSIBLE, MOL D´ANIMO I QUE SAPIGUES QUE HUI EN EL PARTIT TE EM TINGUT EN EL PENSAMENT, I CUIDAT MOL PER A QUE ESTES FALLES ESTAR AL 100%.... MOLS BESETS GUAPO I ANIMO

Mayte ha dit...

xicones que vos pareix, que coste en acta i en veu molt alta ,,,,QUE ESTA FOTO ESTA FETA VAIG EL CONSENTIEMNT DE SONIA I DEL PROPI AFECTAT , aixi que ahorreuse els comentaris de mal gust, i res mes que unes paruletes d´anim per a nostre amic MARTI

ANIM I A POR ELLOS

Mayte ha dit...

FINS I TOT LO FOTUT QUE ESTA A POSAT AMB UN GRAN ESFORÇ PER A NOSTRA WEB
UN URRA per marti,jijijijiji

laura ha dit...

Marti de part de juanjo y meua esperem voret promte recuperat y per el casal amb la teua alegria!!!un beset y anim!

Esther ha dit...

Chè!!!!! Martí, que mala pata......jejeje!!!!! és broma. Millorat i tranqui que estàs en els millors professionals, almenys quan estaves a urgències, jijijij!!!!! Un altras broma, és que hui estic bromista, mira..... Lo dit tranquil que tot ixirà bé i a Falles a ballar i a ixir als passacarrers, molts besets.

pili ha dit...

marti de part meua y de david,
que el recupers pronte,
i que te vatja tot molt be

rojuel ha dit...

Molt d'ànim per al nostre entrenador, esperem que es recupere prompte, que hem de fer? son coses que passen... És cert que el vam tenir al pensament durant tota la jornada esportiva, i li dediquem la nostra xicoteta victòria.

rocio ha dit...

Martí campio, mira que eres bo¡¡¡
Que el millores, que sigua curtet per tu i per la teua senyora. Ámin¡¡

Carmen ha dit...

Hola Marti¡¡ Desitgem que millores prompte i que l'operació també vaja molt bé. Segur. Anim per a tu i Sonia, de part de Romeu, Mar i Carmen. Besets.

luci ha dit...

hola Martí, espere que estigues millor, que mala pata, vinga anim que en no res ja estàs bé i açò només serà un record i aprofitat ara de les tres dones que tens a casa, ara o mai, es broma.Millorat.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.