dimecres, 30 de setembre del 2009

EL MIG ANY FALLER

Com ja he dit en alguna ocasió, amb l’arribada del mes de setembre les comissions falleres s’obliden de la platja i les vacances i recuperen de nou l’activitat als seus caus. Igualment la Junta Local Fallera reprén la seva agenda; ja estan jugant-se les competicions de futbet femení i raspall, i el passat dissabte, 26 de setembre, va tenir lloc la celebració del Mig Any Faller, que enguany s’ha dut a terme, de nou, al cau de la falla Bernat Alinyo, a la qual volem agraïr la seva hospitalitat.

Després de sopar i de que tant el President de la JLF, com l’alcalde de Sueca, la Regidora de Festes i la Fallera Major de Sueca ens dedicaren unes paraules, es va homenatjar les dones de les diverses comissions de Sueca, el Perelló i el Mareny, fent-los entrega de la màxima distinció que els otorga la JLF, l’Espiga d’Or. En el nostre cas van anar a parar a les mans de Jackeline Mas i Frutos i de Elisa Celda i Lucas, enhorabona a les dos.
.


.
.
Igualment es va fer entrega d’un pergamí a Juan Roda i Lucas, en agraïment al servei que ha prestat els darrers anys en la Junta Local Fallera de Sueca.




Finalment, gaudirem de la discomòvil i ens férem un parell de cubatilles, recordant les ganes que tenim de tornar a vore’ns en falles.
PD: si algú va fer fotos que les envie i les penjarem. Gràcies!

7 comentaris:

rocio ha dit...

Enhorabona Jacki i ELi per l'espiga, espere que heu passareu be a la festa del mig any faller.
Com molt be diu la Rojuel ara ja no es para, perque al proxim dissate ja tenim altra vegada comboi... Encarni estas nerviosa???

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA A LES DOS PUES ESTIC SEGURA QUE ESTE GALARDO VOS OMPLI D´ORGULL, JA QUE TAN ELI COM JACKY, SOU FALLES FINS EL ULTIM PENSAMENT.... ENHORABONA GUAPES.

Rober i Marie ha dit...

Enhorabon a les dos per aquest galardo pues tant una com l`altra seu mereixqueu amunto per la vostra labor per la fslla.

ROSER ha dit...

ENHORABONA A ELI I JACKI!!!SOU DOS FALLERES EXCEPCIONALS!!!
I TAMBE A JUANET X IXE PERGAMI!
A VORE SI ENS ANSENYEU FOTOS DE L'EVENT.
ALE XUQUERETES I XUQUERETS ANEU CARREGANT PILES QUE LA PROCLAMACIO ESTA AHI.

Desiree ha dit...

Enhorabona a les dos!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

moltes gracies per les vostre felicitacions.
Encara que forem la penultima falla en pujar ahí estaben tots el nostres fallers per aplaudirmos i fermos costat.
ELI.

Mayte ha dit...

moltes felicitats, en retras ehhhh,,el dissabte ja vaig vore que ho celebrareu amb tota regla

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.