divendres, 20 de febrer del 2009

TOT UN EXIT

En aquestes tres paraules es pot descriure com es queda en campionat de truc que organitza la falla el passat dissabte ( fins i tot el dia que era). Vaig a intentar resumir tot el posible el dia que pasarem ja que sino nessesitare un dia per a contar-ho tot.Quedarem a les 9 del mati per ajudar i cuan aplegarem la meua cunyada Eva, Vero i jo, ens quedarem en la boca oberta, pues el cau estava ple de gent sentada en les taules i tots preparats per a comensar a jugar al truc, era per a vores.Cuan la gent acaba la primera ronda era hora de esmorzar i el pintor havia preparat ja ambotit, asgarraet, mangondilles de abaexto, tortilles...millor que en un restaurant! Que risa les tres no donavem coll posant bocadillos, tots demanant a l'hora, pero be ningu es queda sense esmorzar.Despres tota la gent continua jugant fins hora de dinar, i entre truque i retruque, cauia una casalleta o una cervesseta, en fi, la gent no parava de beure.A hora de dinar el cau tambe estava ple, la gent no s'hen ana i el nostre pintor i el castanyero ens feren una paelleta i un arros caldos en pato per a caure de cul.El dia anà passant amb molta tranquilitat i molta armonia entre la gent i aplega el moment esperat per tots la final!!!. No vos puc contar molt ja que teniem unes presentacions a les que asistir i no ens poguerem quedar fins a la entrega de premis, sols vos puc dir que en primer lloc quedaren uns xics de fora, en segon lloc el castanyero i el moralito i en tercer lloc uns xics de l'avinguda de espanya ( i el meu germa i el uetxo en cuart lloc pero...ells res de res).Des d'aci vullc donar les gracies a totes les persones que han fet posible aques campionat de truc, ja que se que a segut molt de treball pero ens ha compensat, pues a segut tot un exit!!! no vaig a nombrar-les ja que en puc deixar a algu i es podem enfadar jejeje, pero sols dire que ha valgut la pena i que la falla xuquer unida pot complir tot el que es proposa. ¡¡¡VIXCA LA FALLA XUQUER!!!














*Article Laura

10 comentaris:

rocio ha dit...

Ixa Laura que ja agarrat el fil dels articles, ara el RULO NO POT PARAR¡¡¡

Enhorabona a l'organitzacio, i als cuiners¡

Jasmina em rebut les teues fotos, ara quant Laura passe les seues les posem a l'album. Gracies.

Gemmeta ha dit...

Enhorabona a l'organitzacio i als cuiners per fer un dia de festa!
Jo no vaig poder estar, gracietes Laura per contarnos com es va quedar el dia. Gracies

Fins la nit!!!

San-vala ha dit...

Enhorabona a la Falla Xúquer!!!!, ja que tres parelles de l'Avinguda participaren en el Campionat i m'han dit que heu fereu de luxe...

Això si als que quedaren tercers de la nostra Falla, es dir Ballester i el Catarra a l'altra no es doneu tant a veure que després no saven si en la mà portaven el xec ixe gran o era l'espasilla, QUE FIGURES!!!!, es broma...

Per cert nosaltres per al 50 aniversari de l'any que bè tambè volen fer un campionat tipus això, ja ens aconsenyareu...

Anònim ha dit...

Com l'enhorabona ja la doní l'altre dia en un escrit de Jasmina ara em limitaré a reafirmar les paraules que ha dit Laura: "la falla Xúquer unida pot fer tot el que es propose" i crec que té tota la raó del món. Tenim molta gent amb ganes de treballar i molt bones idees però ens falta (al meu parer) organització i comunicació perquè hem pogut comprovar que quan treballem tots a una les coses eixen molt bé.

Anònim ha dit...

Rocio ara inmediatament el pase les fotos de la crida! pero el article no podra ser, pero tranquila en reserve les idees per als dels falleros de honor jejejeje! (je esque no tinc temps, en lie jo asoles)

rojuel ha dit...

Jo també vull donar la enhorabona a l'organització i a tots els que van col·laborar, jo em vaig acostar per la vesprada i ja no vaig ajudar massa, però la veritat és que es respirava un gran ambient i tots els presents afirmen que va quedar de categoria.

Dúlia estic totalment d'acrod en tu, tots units podem fer tot allò que ens proposem, hi ha que seguir en esta línia

morales ha dit...

la veritat es que fou tot un exit, pero per a alguns. els que estiguerem al cau tot el dia, es va fer prou pesat!. En fi per a repetir, i si pot ser el premi tambe!!!

Anònim ha dit...

Jo ja heu vaig dir l'altre dia en un comentari, pero heu torne a recalcar: va ser un exit, enhorabona a tots els que heu feren posible. I com bé ha dit el moralito per a nosaltres que estiguerem fins les 10 i pico de la nit, un poc casaet, pero l'any que bé mes i millor.

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA A TOTS I AL PROPER ANY MIJOR COM JA HE DIT ABANS, "AMUNT XUQUER"

rocio ha dit...

Clar que sí San-Vala, jo no estab en l'organitzacio, però de la amteixa forma que anarem a buscar-vos per a que ens aconsellareu podeu vindre vosaltres.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.