diumenge, 15 de febrer del 2009

DIUMENGE DE FESTA

Aquest diumenge 15 de febrer tindrà lloc el tradicional acte de la Crida al Balcó de l'Ajuntament de la localitat. Serà a les 19:30 hores quan la Fallera Major de la ciutat, Yasmina Guarinos, acompanyada per representants de la Corporació Municipal, l'Alcalde de la ciutat, Joan Baldoví, la Regidora de Festes, Marga Piqueres, el President de la JLF de Sueca Vicent Carlos Codoñer, pose el punt d'arrancada de la tradició festiva per excel·lència dels Valencians i dels Suecans per extensió.

A les 20:00 es procedirà a la disparada d'un castell de focs d'artifici, i seguidament, tota la comitiva i personal present acudiran al Centre Municipal Bernat i Baldoví per tal de fer entrega de les Insígnies i Les Fulles de Llorer i Brillants.

Un dia abans, aquest divendres 13, a les 20:30 hores al Centre municipal Bernat i Baldoví tindrà lloc l'acte d'entrega del Premis del Concurs de Sainets Bernat i Baldoví, que va per l'edició XI.
També s'entregaran els Premis de la Tercera Edició del Concurs de Redacció de Sainets i els Premis del Primer Concurs de Poesia Satírica Bernat i Baldoví.

En aquesta ocasió hi acudiran l'Alcalde de Sueca, Joan Baldoví, junt a la Regidora de Festes Marga Piqueres, el Gerent de l'Hospital de la Ribera, Manuel Marín i la Comissionada Mª Angeles Matoses, així com la pròpia Fallera Major de Sueca, Yasmina Guarinos, la seua cort i el President de la Junta Local Fallera Vicent Carlos Codoñer.

7 comentaris:

Mayte ha dit...

BUENO COM JO ESTIC CURRANT I NO PODRE ASSISTIR, JA SABEU XUQUERETS, AVORE QUI ENS FA UN RELAT DEL ACONTECIMWENT PRIMER DE LES FALLES DEL 2009, NO....
JO MEU PUC IMAGINAR ,PERO NO ESTARIA MAL QUE VOSATROS DES D´UN ALTRE PUNT DE VISTA, ENS HO CONTAREU A AL WEB, RIGO, DULIA, ROJA,MARTINET,LAURA...., FINS A UN LLIBRE PODRIA ESCRIURE AMB NOMS DE TOTS VOSALTRES, PER QUE TOTS PODEU ESCRIURE....

rocio ha dit...

Rigo ha comentat que al blog no hi ha cap escut de la falla, si algu te l'imatge de l'escut que l'envie.

Tambe va estar el dissabte el campionat de truc, qui foren els campions?

Anònim ha dit...

Jo me n'aní a les 10 de la nit i encara estaven jugant la final, aixina és que no t'ho puc dir. Ja ens diran alguna cosa els que es quedaren fins al final.

Anònim ha dit...

El campionat va ser tot un exit!!La gent que participaba estaba molt contenta i tots ens donaren l'enorabona per lo guay que estigue tot, perque no va faltar niun detall els organitzadors i la gent que va colaborar seu van currar molt. Esperem que l'any que bé es repetixca i que encara siga millor.
La final va ser entre:Moralito-Castañero contra els Palleters, que finalment foren els guanyadors.
I el tercer i quart premi fou: 3. David Campillo i Ballester i el 4. Forum i Uetxo.
Bueno en fi molt guay!!!

Anònim ha dit...

¡Caram! Doncs la nostra representació quedà molt bé. Jo crec com Jasmina que va ser un èxit, almenys per l'ambient que es veia per allí però també molt pesat perquè segons em digué Romeu s'acabà vora les 23'30 de la nit. Ara, que com diu una de les nostres dites, "càrrega a gust no pesa" i a l'any que ve, més. Donar la nostra enhorabona als guanyadors, tant als de la nostra falla com als altres.

MADUIXANA ha dit...

UNA MIQUETA TART PERO VULL DONAR LA MEU ENHORABONA AL GERMANS PALLETERS QUE D´ALGUNA MANERA TAMBE REPRESENTEN LA NOSTRA FALLA PUES UN D´ELLS ES PARE D´UNA FALLERA MOLT GUAPA I SIMPATICA, I COM NO LA DUO MORALES-CATANYERO QUE CUANT ANI A VORELS SEMBLABA COM SI ENCARA ESTAGUEREN DE CAVILES,JAJAJA, ES TROBABEN MOLS CONCENTRAS, ALS NOSTRES VEINS COM NO PUES TAMBE VAREN FER MOLTA FESTA I ANIMAREN COM EL QUE MES, I NO PUC OLVIDARME FORUM I UETXO QUE DE MANERA MES TRANQUILA I SOSEGA FINALMENT GUANYEREN EL CUART PREMIT, AL PROPER ANY MES I MIJOR, UN 10 PER ALS ORGANITZADORS

rojuel ha dit...

És cert, es repirava un gran ambient al cau. Enhorabona als guanyadors i com no a l'organització, va quedar tot de categoria, l'any que ves més i millor

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.