dimecres, 11 de febrer del 2009

AL DIVENDRES TENIM MARXA

¡Hola! Aneu posant-se ja les piles que este cap de setmana el tenim mogudet. Començarem el divendres cap a les 8 de la vesprada en el casal, farem el sorteig per a les parelles que participen l'endemà en les 12 hores de truc, després la reunió extraordinària (intentarem que les disfresses de la cavalcada del ninot es queden clares per anar fent faena), organitzarem torns per al dissabte estar en la barra. Jo, com no sé si aniré perquè és l'entrega de premis dels sainets, em pille estar a partir de les 18'30 de la vesprada que és quan acabe de treballar (això si faig falta que sinó, no s'acaloreu que no m'enfadaré). També estarem apuntant a partir de les 8 de la vesprada per al sopar dels fallers d'honor. I després de sopar, continuem amb faeneta: adelantar el cotxe del rally (si esteu al casal però no esteu tirant una maneta, no compta com a ajuda) i m'imagine que s'hauran de montar les taules per a l'endemà (això no ho sé cert perquè com dijous han d'anar a adelantar faena no sé fins on arribaran). Bueno, com veieu, un cap de setmana prou completet, aixina és que espere vore-vos qualsevol dia d'aquests pel casal. Que passeu una bona setmana (o el que queda d'ella).

4 comentaris:

rocio ha dit...

Tu sempre posant-nos al dia, com toca¡ que despres no es digua que no ho sabiem. Alli ens vorem¡¡

Mayte ha dit...

jo tambe anire

MADUIXANA ha dit...

BUENO XIQUETES SI NO PASA RES, FINS EL DIVENDRES, TINC UNA PREGUNTETA, ¿TAMBE NIA BINGO? JAJAJJA NO SE SI TINDREM TEMPS PER FER TANTES COSES

Anònim ha dit...

¡Ai, Maduixana! Ara resulta que també està prohibit jugar al bingo. Abans que l'haguera comprat, que no he pogut ni estrenar-lo.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.