dilluns, 23 de febrer del 2009

EL 23-F

El 23-F és una data assenyalada, tothom sap perquè, però no és per ahí per on jo vaig... Avui és un dia assenyalat, a més a més, perquè és l'aniversari, no de un, ni de dos, sino de 3 membres de la nostra comissió, a tots tres els conegueu be, tots ells estan a la falla des de menuts.







D'una banda tenim l'aniversari de JUAN I EMILIO, els bessons particulars de la Xúquer











I d'altra tenim l'aniversari d'IVAN ROMEU i ANDREU








Des d'ací volem desitjar-los un molt feliç aniversari de part de tota la comissió xuquerera que els ha vist créixer, esperem que en complisquen molts més al nostre costat.


MOLTES FELICITATS!!

10 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS AL TRES, I COM NO EN LO GRANS FALLERS QUE SON ELS TRES, QUE TINGAU UN BON DIA JUNT A LA VOSTRA FAMILIA I QUE VOS FASEN MOLS REGALS. MOLS BESETS ALS TRES..

Anònim ha dit...

moltes felicitats als 3¡¡¡ bueno al disabte ja mos farem un xuppitet pa celebrar-ho i maduixana este si q serà amb alcohol¡¡¡

Anònim ha dit...

Felicitats als tres,, y espere que tingau un feliç dia y que tingau mols regals...

FELICITATS!!!!

rocio ha dit...

Felicitats als tres¡¡¡

Anònim ha dit...

Moltes felicitats als tres!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats de parte de la familia Muños y Mas a Emilio y Juan, y com no donar les felicitats y un fort beset al gran ballari del meu nebot , IVAN.

Anònim ha dit...

bon aniversari, xuquerets

Gemmeta ha dit...

Moltes felicitats per als tres!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per als tres i que en cumpliu molts mes.Ahhhhhhhhh i que vos fatgen molts regalets, no cregueu? jejeje

Anònim ha dit...

Maitexu i les fotos de les paelles en lo gracioses que estavem Fany i una servidora, que farem en este Emilio. Aixo es deu de publicar urgentmenttttt

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.