dilluns, 16 de febrer del 2009

La campanya " NO TE LA JUEGUES " arriba a Sueca el dimarts 17 de febrer

La campanya de formació en Seguretat Vial arriba a Sueca el dimarts 17 de febrer, davant del Pavelló Cobert. Prop de 150 xiquets de la localitat rebran formació pràctica en matèria de seguretat vial.

La campanya itinerant “No te la juegues” arriba a la Capital de la Ribera Baixa el proper dimarts 17 de febrer, des de les 9:30 fins les 17:00 hores.

Davant el pavelló Cobert s'instal·larà un circuit per tal que els escolars de la ciutat que així ho han sol·licitat, puguen rebre formació pràctica en matèria de seguretat vial.

Els col·legis Cervantes, Carrasquer, Fàtima, Lluís vives i Escoles jardí hi aportaran més de 150 escolars per a rebre informació a les instal·lacions mòbils, i formació al circuit mini-urbà que recorreran en patinet.

Seran un total de 6 sessions les que s'impartiran d'aquesta campanya organitzada entre d'altres organismes per la Generalitat Valenciana, Conselleria d'Educació, la FVMP, Federació Valenciana de Municipis i Províncies, la Fundació Antena 3, FESVIAL, Fundació Espanyola per la Seguretat Vial, Reale Seguros, entre d'altres.

La Regidora d'Educació, Raquel Tamarit considera que “ aquest tipus de campanyes són molt útils pel públic al que van adreçades, xiquets que ja comencen a utilitzar les vies urbanes amb les bicicletes.
Amb aquesta formació pràctica, van coneguen't les normes de seguretat vial i es poden evitar possibles accidents”.
Font: comunicació i premsa

3 comentaris:

Anònim ha dit...

no sabia res i es de veres que fa falta que els xiquets sapien per on anar en les bicis perquè comencant pel meu fill són un perill i si així ens estalviem un disgust millor que tots hem sigut menuts i sabem que passa quan se va en grupet.

MADUIXANA ha dit...

BUENO LA VERITAT, NO SE SI ES PERQUE LA MEUA FEANA ES ASUNT DE ACCIDENTS, PERO LA VERITAT QUE ES UNA COMPANYA MOLT INTERESANT, I QUE TINDRIEN QUE FERNEN MES ASOVINT, PUES NO SOLS PER ALS MENUTS, A MES QUE TINDRIEN QUE ANAR ACOMPANYATS PER ELS PARES, JA QUE MOLTS CAUEN EN LA COMODITAT "QUE COM JA TENIM EL CARNET DE CONDUIR NO NESESITEM RES MES", I SON ELS PRICIPALS PER DONAR EJEMPLE, VAIG EL MEU PUNT DE VISTA, PUES LA MAJORIA DE XIQUETS COPIEN EL QUE VEUEN, LA EDUCASIO VIAL ES PER A TOTS MOLT IMPORTAT, DONA IGUAL QUE SIGA EN VEHICLES COM VIANDANTS, TOTS TENIM QUE FER LO QUE ES CORRECTE PER EVITAR LES LAMENTACIONS DESPRES

Mayte ha dit...

jo tampoc sabia res pero he cregut interessant léxperiencia, ja que xiquets de nostra comissio asssistran

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.