dimarts, 3 de febrer del 2009

Hui va de disfresses

Pensant, pensant moltes son les disfresses que necessita un faller... per als playbacks o sainet , per al rally humorístic, per a la cavalcada del ninot i la del ninotet, i per ultim la del ball de disfresses.
Genèricament totes son disfresses però a la vegada no tenen res a vore, i vosaltres direu, que diu esta xafa, pues ara he voreu.

Als playbacks per cada canço necessites un equipo, ningu millor que les artistes per a que mos heu conter.




Per al rally ens basem amb un tema o idea comú per a totes les comissions i amplia de vegades tan amplia que no saps ni per on agarrar-la. Busques idees facils (darrere en venen mes), còmoda (per poder córrer i fer el que te diguen), xula (tens que agradar per a guanyar).


Per a la cavalcada del ninot la cosa canvia, es una crítica i si és del poble millor que millor, cadascuna té la seua, es tot un secret dins del possible. Así la cosa ja no es tan còmoda, la disfressa es complica i moltes vegades vas incomoda degut a la fusta, l'espuma el cartó. No per això deixa de ser lluidora, també vas a guanyar, i moltes vegades sorprenem. Com no¡¡, tens que dur carro-cotxe, a poder ser grandet per a que el vegen de llunt...




I per ultim està a disfressa de la nit de ball, ixa es la mes rapida que hi ha, en un tres i no res la fas, o la compres o la demanes presta. Esta no porta tema ni critica, es lliure totament.



No se si meu entens ara, però per als que no, vos heu resumix: començeu a buscar disfresses que les falles ja estan ací.

16 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MARE MEUA, TENS TOTA LA RAO, PERO ENCARA ES PRONTE PER A LA NOSTRA COMISSIO ANAR PENSANT EN TOT AIXO, JA QUE TENIM LA MALA O BONA COSTUM, SEGONS COM EU MIREU,DE PENSAR I FER-HO LA MATEIXA VESPRA, JAJAJA, TOTS EL ANYS DIGUEM AL ANY QUE VE TENIM QUE PENSAR-HO EN MES TEMS PERO NO NIAN MANS, EN TOT FEM EL MATEIX, PERO A VORE SI ENGUANY PODEM FER UN CANVIT, I AIXINA LES MARES CONTENTAR QUE SEMPRE ENS QUEIXEM DEL MATEIX, "QUE AÇO NO POT SER, PERQUE NO EU FEU EN MES TEMPS", JAJAJAJA, BUENO TOT ENTRA DINS DE LA FESTA FRENATICA QUE JA ANEM A COMENÇAR....ANIMO XIQUETS DONEM IDEES COM EL NOSTRE AMIC CUENCA, PERO EU FAREM EN EL CASAL ....

Gemmeta ha dit...

Bon dia a tots!!!
Mareu meua, el altre dia estava pensant en cavalgata, de que podriem eixir, jejeje, però com diu maduixa, fins l'ultima setmana res de res, que forts que som, jijijiji pero es així... sempre a ultima hora, ja estem acostumbrats, anar la ultima setmana de cul, arreplegant la tela, traguent el patro, cosint, i com no el mateix dia per la vesprada ultimant la critica. ¡ QUE WAY JA NO QUEDA RES!

ROSER ha dit...

PUES SI XIQUETES!!LES FALLES JA ESTAN AHI DAVANT!!I COM BE HEU DIT ELS DISFRASSOS DE LA XUQUER EN L'AIRE PERO ES QUE SI NO FORA AIXI NO SERIA LA XUQUER,O NO!!!AI QUIN CUQUET!!JIJIJI
AH ROCIO,EM PODRIES ANVIAR UN CORREU EN LES IDEES QUE HI HAN DEL RALLY,VALE GUAPA!!

rocio ha dit...

Roser quin es el teu correu?

Lidia ha dit...

si no teniu res que fer el divendres dia 6 de febrer, nosaltres hem contractat una companyia (Regomello) per a que ens faja una musicoatuació, així que ja sabeu, si voleu, serà el divendres al Teatre Olimpia d'Oliva a les 22:30h.
Més informació en www.fallacasadalonso.com

Salutacions a tots.

Angeles ll. ha dit...

pos xiquetes, ja estan les falles ahi¡¡¡¡, jo al rally no puc ixir xq treballe, pero a la cavalgata...q be¡¡¡ ja esta ahi¡¡ home si q se podrien anar pensant idees, lo mal es q jo hem fique a pensar-ne i sempre son les tipiques jajajajja....

Anònim ha dit...

Rocio, avisam pa lo del rally i conta amb mi y dos amigues meues , val.
Si ixe dia no malse pos..... no em busques jajaja, es broma. Ja me toques o lo que vullgues.xao.

Anònim ha dit...

hola lydia guapa,ho tindrem en conter, moltes gràcies de part de tots

Anònim ha dit...

hola lydia guapa,ho tindrem en conter, moltes gràcies de part de tots

Anònim ha dit...

Jo no tinc res a dir sobre el text de Rocío perquè a mi això de disfressar-me no m'agrada però aprofite l'espai per a recordar-vos que este divendres, a partir de les 8 de la vesprada estarem en el casal per si algú vol apuntar-se ja per als fallers d'honor. Que us vaja molt bé.

Anònim ha dit...

Je ja no queda res... que guay!! lo unic que m'ha dit la Susi que enguany no pensa cosir...heu diu tots els anys pobra, pero de res li serveix, esperem que no siga el disfras dificil jejeje.

morales ha dit...

No, no, no Laura, la disfresa quant mes complica siga millor, que si no no seriem nosaltres, animo xuquerets que la festa ja està ai damunt, somos de la Xuquerrrrr............

rocio ha dit...

Inma tu ja estas apunta, en Fanny i Ainoha, mos vorem el divendres a la reunio, no?

A Dulia tu no saps el que el perts, el moment de disfressar-se es com una sessio de risoterapia, desores ja be, però el ratet de vestir-se es bonisim...

Eva ha dit...

a mi si que m´agrada disfressar-me, la veritat es que et rius molt.

Anònim ha dit...

Per favor Rocío, un poquet de seny. Enrecorda't com acabares l'última volta que t'ajuntares amb Fanny i Inma.

rocio ha dit...

Dulia aixo es de veres, son mala companyia per a mi, jajajasja

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.