dijous, 26 de febrer del 2009

SUMA I SIGUE

Be, xiquets, després de l’intens cap de setmana que hem tingut dir-vos que el proper, que mos espera, no serà diferent. Ja sabreu que divendres segurament ens tocarà quedar-nos al cau després de la reunió per acabar d’arrodonir les disfresses i/o cotxes per a la Cavalcada del Ninot (com tots els anys).

L’endemà, dissabte, tindrà lloc el concurs de xaranges, que organitza la Junta Local Fallera de Sueca, si no m’equivoque serà la tercera edició. Es realitzarà, al igual que l’any passat, al parquing del Cenre Comercial Sueca Park, crec que comença a les 10h (però no estic massa segura, ho confirmaré i vos dic alguna cosa) i enguany sí que tindrem representació xuquerera, així és que hem d’acostar-nos per tal d’animar i “catar” la nova xaranga, no s’ho podeu perdre. Molta sort per a tots els participants. En finalitzar el concurs es lliuraran els premis de la mostra-concurs de Play-Backs de 2009.

I ja per la vesprada, un dels actes preferits de molts fallers, la Cavalcada del Ninot i la posterior festeta al cau. Finalment, el diugmenge supose que tindrem dinaret i per la vesprada tindrà lloc la cavalcada infantil, no se si també s’anomena “del ninot” o que... En fi, que ens espera un altre intens cap de setmana pre-faller, aixi és que vos aconselle que descanseu molt el que queda de setmana i arribeu fresquets. Ens veiem xuquerets.

14 comentaris:

morales ha dit...

Rojuel aixo de ''catar'' la nostra xaranga es un poc relatiu, si no m'equivoque, cada dia en tenim una diferent, en cuant a la cavalgata o el disabte en general, xikets, l'oratge ens vol jugar una mala pasada i pareix ser que el dia serà pasaet per aigua, una llastima, pero es lo que hay!!!

Amic fep ha dit...

Rojuel, crec que el Concurs de Xarangues començara (si no hi ha una nova ordre pel tema oratge) a les 11 del mati en lloc de les 10 i la primera xaranga en participar sera la de la Falla el Mercat.

MADUIXANA ha dit...

PER FAVOR AMIC FEP, NO SABRAS TU QUE TOT EU SAPS, A QUIN HORA ES EL DIMUENGE LA CABALGATA INFANTIL? MOLTES GRASIES.

I SI MOS VE AIGUA ESTE CAP DE SETMANA, ESPEREM QUE NO SIGA MOLTA I AIXINA PODREM EIXIR, ENCARA QU´ESTIGAM BANYATS PER DINS I PER FORA. PUES TOTS TENIM GANES DE FESTA, I AL MAL TIEMPO BUENA CARA

Amic fep ha dit...

Madeixana, si ho sabera tot... ai, ai, ai, ai... crec que la Cavalgata Infantil esta prevista per a les 7 de la vesprada.

Amic fep ha dit...

Pero, es Maduixana, es que a estes hores...

I, pense que tant la Cavalcada del Ninot com la Infantil perillen que se puguen realitzar, les probabilitats de pluja son molt altes...

morales ha dit...

Amic fep, ara tindrem que dirte amic Maldonado o Montesdeoca, va fora bromes, te raó jo tambe e estat mirant per la pagina de AEMET i,encara que cada dia en trauen una previsió, la de hui es la mes alertadora, ens diuen que tenim una probabilitat de 75 % de plutja, aixina que tindrem que anar pensant en el dia 7...

Amic fep ha dit...

Encara hi ha alguna posibilitat... he vist altres pagines que marquen altres condicions meterologiques, encara que, la que millor ens vindria es una que dia "claros y nubes"... en fi, el que diu Morales, tindrem que esperar a dema a vore com estara el tema.

rocio ha dit...

Jo encara no tinc ni l'espuma talla, hui he quedat en el meu germa per a que m'ajude. Habiem quedat estan nit al casal, pero jo no anire.

Ahir em va tocar Franki que no sabia per a on agarrar l'espuma, que no es quedaba tiesa. I a vosatros?

Eva guardam lo edl xocolatero i dema meu dones¡¡

Per a la disfressa al final si que me fet trage, vaig anar a comprar la tela ahir i esta cosin-lo la meua sogra, sempre a ultima hora...pobra

rocio ha dit...

Amic FEp, com va tot? quin torn tens a la cavalcada?

Ens vegem al dissabte¡¡

Amic fep ha dit...

Ens vegem, ens vegem... depen de si plou o no i del hora... jejejejejejejeje

Estic al segon torn, els antepenultims del segon torn.

L'idea era fer una visiteta rapida el dissabte, a vorem com esta el tema.

rocio ha dit...

La pluja per al meu disfras es un complement mes, i acompanya molt la critica, jajaja

Gemmeta ha dit...

Bon dia!!! jo tampoc tinc el disfras fet... hui li he portat a mamare l'espuma talla, pero no tota, una part del disfras, sempre igual. Ara si plou vorem! damunt de donar preses a la mami per a que tinga el disfras acabat per al dissabt, nomes falta això.jejeje

MADUIXANA ha dit...

AMIC FEP, MOLTES GRACIES, I SEMBLA QUE ENTRE TU I MORALES ENS ANIMEU A QUE ANEM MENTALIÇANMOS DEL MAL ORATGE, JAJAJAJA, I LA VERITAT QUE HUI VOS TINC QUE DONAR LA RAO, PUES NO ES PODEU N´IMATGINAR COM ESTA LA GENT, UF! PITXOR QUE MOSQUES ENGOROSES, JAJAJAJA, PUES SI TE QUE PLOURE QUE EU FASA JA HUI I DEMA, PERO NO EL CAP DE SETMANA.

rocio ha dit...

Ainssss vaig de cul en el p... disfras, jajaja

Gemmeta quant pugues pega-li una miraeta als albums de fotos que ja no queda quasi espai, gracies¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.