dimarts, 23 d’octubre del 2007

PRESENTACIO FALLERA MAJOR SUECA

Com ja comentarem en l’article anterior el dissabte va ser un dissabte completíssim, hi havia festa per a tot el dia, per la mati festa infantil, en el que Mayte ja vos a mostrat un vídeo de la globota, per la vesprada campionat femení, ahi les xuqueretes descansarem perquè no tenim equip i per la nit la presentació de la Fallera Major de Sueca.
Aquest acte van acudir les nostres Falleres Majors i els Presidents. Com no tenim ninguna de les moltes fotos que feren ens a cedit una el nostre amic Pau de la Falla Portal ( Bitàcola de Pau) i altra del nostre arxiu ( La Roja). No tinc que dir res de la presentació ja que tots sabeu el que es, i al blog de la falla Cervantes esta explicat pas a pas per un menbre de la JLF, però teníem pendent un article desde les festes de Sueca en el que Laura eixia de fallera, asi el tens dedicat a tu¡¡¡¡



PD: A l’apartat de FOTOS ja estan les d’agermanats de la Roja, Spielberg i el Forner, si algú mes en te que les envie per publicar-les.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt guay el article Rocio, la veritat es que pa ser la meua primera presentacio estava mes nervioseta de lo que m'asperava, ara ja he trencat el gel la proxima la nostra...que ganes tinc!!!

Amic fep ha dit...

Bueno, bueno, bueno... comencem en les Presentacions Falleres, i la Xuquer encendra la traca!!!!

Nerviosa Laura!!! Pues aixo no es res per al que t'espera...

Un consell, jo no he sigut mai Fallera Major, pero per distints motius he estat durant molts anys molt a prop de les que representaben a la meua Falla.

Tranquila, al final tot va rodat. No tens que preocupar-te de res, deixa fer. Que siguen els que t'envolten els que es preocupen per tot.
Tu sols preocupat per estar be eixe dia i gaudir d'ell desde que t'alses del llit fins que vajes a dormir, que espere que siga ben tard i en circunstancies doblatistes... jejejejejeje

Pensa que el dia de la Presentacio es un dels dies mes importants que vas a tindre aquest any, i si estas nerviosa vas a perdre molts detalls d'eixe dia.

rocio ha dit...

Bueno avanç de la presentacio esta la proclamacio....
El Fep te rao, tu intenta pasarteu be, i de la resta que s'encarreguen els altres.

Mayte ha dit...

Clar que si, jo tambe tinc ganes de que vingua,pero esperem que l´oratge es comporte i no faça massa fred.

De totes maneres Laura tu ja has estat en ixa posicio,el mal es que no t´enrecordes,pero ja saps que les vetladetes de la nit a partir de ara es tenen que acurtar per a estar de bona cara el dia de dema,ara no pots dir no ix que no tinc ganes o dir que no vaig al passacarrer ni menos encara que no malse per a la desperta que aixo ja s´ha acbat.....

Disfruta-ho i a pasar-ho be

Anònim ha dit...

olaaa!!!laura ya tens els dies contats pa la proclamacio aixo es laperitiu i en menos de un meset tens la PRESENTACIO tink males ganes.I no te poses nervioseta ke tot ixira de luxe i a pasarteu be i a disfrutar.aewwwww!!!

Anònim ha dit...

Teniu tota la rao no tinc que posar-me nerviosa pero es que no puc evitarho, espere que ixquen tots els nervis ara i no eixe dia.

Anònim ha dit...

Pues Laura dos valerianes i ala marxa...ja,ja,
Va dona no el poses nervioseta, i lo que diu Mayte coneiximent, que has d´estar a la altura de les circunstancies, has d´estar en tots els actes i en condicions!!!
Per cert, quin dia es la presentació, era el 1 de decembre???

Anònim ha dit...

si eva es el 1 de desembre, encara estem aixina??? ahhhh quina memoria! veua a mi aixo no se me olvida, jejeje

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.