dimecres, 24 d’octubre del 2007

LA BODA DE L´ANY


Xiquets que contar-vos de la boda més esperada de la Xúquer, almenys per a les amigues. La Roser al fi s´ha casat.
Qui ho diria, es conegueren una nit de casals, imagineu-se com anirien, i al final acabà sent "EL SEU MANU", i Manu cap ací i Manu cap allà, el teníem fins en la sopa, jejeje!!.
Després de 5 anys arribà el gran dia, quedàrem a les 5:30 per a anar a per ella i fer-nos les fotos de rigor, i com no nervioseta que és, nosaltres la posàrem molt més.



Tirem la traca i Roser que no ixia de l'escala, i totes a un crit diguent-li que no era moment per a arrepentir-se, que ara ja estàvem totes arreglades, monyo fet i gastos pagats, però no era això, va ser son pare que la abandonà a la porta per tal d´ell poder sentir l´oloreta a pólvora. MMmmmmm!!!!!!



Una vegada misa tancada ens dirigírem en autobús cap a la Marina, no penseu que Roser té el catxé tan alt que ens envià a Alacant, sino ahí al costaet, a Polinyà del Xúquer per a cel·lebrar com a bons suecans l´enllaç.

Com ja s´imaginareu, no podia faltar la cansoneta dels grans events composada per Elsa, "BONIQUETA DE SA MARE", al del vídeo li encantà i ens la va fer repetir fins a la sacietat, però nosaltres encantades. Açò no s´acabà ací, ens sentírem tan protagonistes en aquell moment, que apart de tiomfar com a cantants ho volguérem intentar com a cambreres. Xiques sí que li traguérem el postre a Roser i al "seu" Manu, i com no tornàrem a triomfar. Clar, es podeu imaginar com es quedà la nostra amiga, sense paraules, va ser increible.




Vingué l´hora de l´entrga dels rams, i per supost era tot un nervi. A qui li´l donaria?????? Pues sí, les agraciades fórem les "SISTERS", Elsa i jo clar. Elsa es va posar a plorar com una madalena, i a mí de vore-la mentrà risa, serà perquè ja era el segon, jejeje!!


La gran sorpresa va ser quan en els llums apagats començaren a aparéixer sobre una paret fotos que recordaven la vida dels dos, desde ben xicotets fins al dia del gran desmadre, LA DESPEDIDA.

Després de tantes emocions era l´hora de gaudir i soltar més adrenalina, de la que ja haguérem pogut soltar, vingué el ball i entre rises i coreografies, al ritme de la música Manu ens va deleitar amb un streptease, si podem dir-ho aixina, perquè ens ensenyà menys del que havérem volgut algunes (jo entre elles). Ja eren altes hores de la nit, i com no podia ser d'altra manera la Roser ens va amenitzar am la ja famosa CUCARATXA.




Bé açò ha segut un xicotet resum de com vaig viure jo ixe dia, i quin millor article per començar que la boda de la meua amiga Roser.

Espere que haja estat a l´altura de les circumstàncies, perquè he de dir que el nivell està molt alt.



* Article de Esther (és el primer eh?? no sigau molt durs)

11 comentaris:

Mayte ha dit...

Enhorabona xuquereta,ja en som mes que estan fent que la feina siga mes " llevadera "...

Bien bien bien,esperem que no siga l´ultim Ester,i que rewapa que estaba la novieta,eh....

rocio ha dit...

Primer que res felicitar a Roser i Manu per l'enllaç. La Roser esta guapisima.
Pero es molt bona, fent la cucaraxa amb el trage de novia¡¡¡¡
I despres....trrrrrrrrrr... felicitar a Esther per el seu primer article, esta ser guay¡¡ i sí que has estat a l'altura inclos superat, Felicitats¡¡¡
I com diu Mayte esperem que no sigua l'ultim.

rocio ha dit...

aaa¡¡¡ i les amigues tambe esteu guapisimes, i molt bon detall el de traure el postre, coneguent-vos segur que la deguereu montar

elsa ha dit...

BONIQUETA DE SA MARE!!!molt bon article.Llegint-ho se m'ha aborronat la pell,mira que mos heu pasarem be....i la Roser ni te digo.Ara Esther mos toca descansar hasta la proclamacio que este mes ha sido movidito....

Esther ha dit...

Pues sí ens hem guanyat un merescut descans. Lo que passa, és qu el dissapte trobaré extrany no tindre que anar a la pelu i tota la pesca, però bé, lo que diu Elsa a la proclamació més.
Boniqueta de sa mare!!!!!!!

Anònim ha dit...

Molt be Esther!!!aço es lo teu ara que la roda no pare aixina la Mayte y la Rocio podran descansar un poc de tant article...de lujo ahhh i Roser guapisima ara lo de la cucaracha meu vaig perdre...seria prou tardet ehh!

rojuel ha dit...

Moltes felicitats a Roser i a Manu!! Estaven tots i totes molt guapos. Lo de la cucaratxa bonissim, com és Roser...

Enhorabona a Esther, que ja s'ha llançat. Gran article, cari, ara que el rulo no pare, jajaja

San-vala ha dit...

Bueno felicitar als novios pel seu conpromís i donar l'enhorabona a Esther per ixe primer article i que no siga l'ultim, ha estat molt divertit...

Per cert, ¿Esther eres la germana de Eva?

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats per als dos!!!!!
Jo vaig estar a la boda i puc dir que la veritat es que Roser estava molt guapa. I totes les amigues estigueren a la altura em glamour!! lo del postre va ser un detallaso, es queda molt original i xulo.
Ai Esther!!! SE nota que qui eres germana, eh??? Ixa facilitat de paraula i ixe nivell d´expressió, ja, ja, ja
Si san-vala, es la meua germana!!
Per cert, com va el peu???

San-vala ha dit...

Bè Eva, put apoyar-lo i no en fa mal ara sols porte una muleta, jejejejejeje

Però tinc ganes de que siga el dimarts per a què meu lleven i poder fer vida normal i poder jugar a bàsquet, ja que porte una raxeta...

La meua germana vol comprarme una creu i la meua mare vol ficarme un llacet i la la meua Vero esta buscant al brujo que esta gafantme, jejejejejejejejeje

Anònim ha dit...

M´alegre de que estugues millor!!
la veritat es que portes una raxeta de por!!
Ara quant teu lleven ves aspaiet, mira on xafes...i ves en cuidado a que li pegues..ja,ja,ja
Anim que ja te queda poc!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.