diumenge, 7 d’octubre del 2007

Les superamigues de " ROSER " II part

8 comentaris:

Mayte ha dit...

açi esta en primicia,la canço de la despedida ,que Elsa ens va posar tant de empenyo en que ens ensenyarem,jejejejeje
Mira quina marxa tenien les amigues,ahi estaba jo per a retrasmitir lqa jua

Anònim ha dit...

Jo ja ho vec,ja,que marxa si que hen tenien

Anònim ha dit...

La veritat Mayte es que la canço no era molt dificil i ens la ensenyarem molt pronte...ah!com no en la boda (que es queda molt be i la novia anava molt guapa) tambe cantaren eixa canço com no!

Gemmeta ha dit...

Moniqueta de Samare!!!!jejeje

Mayte, com diu Laura en la boda, tambe la cantarem. jajajaja.

Que Wapa que estaba Roser!!!!!

elsa ha dit...

Esta canço triunfa com la coca-cola.Estes falles sera tipica en tots els puestos:pels pasacarrers,en el casal,a hora de dinar,en el ball.....ja voras ja

Esther ha dit...

Moniqueta de sa mare!!!!!! Xè hasta al del vídeo li molà que va voler que la cantàrem mentres ens gravaba a la taula de les "super amigues". Va ser una boda increible, ens ho passàrem de lujo, jo crec que les que més disfrutàrem d´ixa boda fórem nosaltres. (les "super amigues).

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).

Mayte ha dit...

AY, Ester pero a mi ningu ma contat el resultat d´eixe amor...jejejejje
Per que ningu ha contat res de la seua boda,encara que siga una foto de la novia,no.....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.