diumenge, 21 d’octubre del 2007

FELICITATS KIKE¡¡¡


20 comentaris:

Mayte ha dit...

FELICITATS KIKOT !!!!!

Esperem que ens visiteu promte per açi,ja fa temps que no sabem res de vosaltres,anims xuquerets que per tots arriba...

Anònim ha dit...

Moltes felicitat kike! cuants astironets de orella el tenim que pegar??? que t'ho pases molt be en el dia del teu aniversari...i que el fajen molts regals, eh Estela!!

elsa ha dit...

yeeee KIKORRERO!!!!MOLTISIMES FELICITATS!!!!TINDRAS QUE AGARRAR MOLT D'AIRE PA APAGAR TOTS ELS CIRIS XQ JA NI HAN UNS QUANTS...

Anònim ha dit...

Pues si 31 anys!,pero ya ya ya, se que en aparente 25 pero que hem de fer si estic mes jove que vosatros.Ale moltes gracietes a tots, adeu ja vos convidare apegar una volteta pel barrio indio.

Anònim ha dit...

felicitats carinyettt!

Anònim ha dit...

Ai el anonim era jo Estela.

rocio ha dit...

Seras rata, a pegar una volteta per el barrio indio¡¡¡
aparentar 25? en cada braç...jajaja
Que si que estas estupendooooo¡¡¡
MOLTES FELICITATS¡¡¡

rojuel ha dit...

MOLTES FELICITATS, KIKE!! Jajajaja, 25 anys, ja voldries, ja... Be, que en complixques molts més, i que nosaltres ho vegem i ho celebrem en tu, encara que siga en una volteta pel barrio indio, jajajaj

Anònim ha dit...

YEEEE kike, FELICIDADES!!! ESTAS ECHO UN CHAVAL...!!!! ya mos convidaras a uns fullats d´ixos de poma que fas en telesueca, no?????
2 besots

Anònim ha dit...

eva estas loca en el fullat de poma eh!costara ferten un o que?esque estas loca en el fullat de poma quan vullgues pasa per la fi y ten fare un!

Anònim ha dit...

Ye tu, voltaentrecots de collons, en 31 tacos no se no com collons t'atrevises a eixir ni al carrer.... i aixo de la volteta pel barrio indio... pa que es? que es la nova ruta del colesterol? jajjajajjaja

Felicitats calderilla

Ahhhh... i per la tele ixes molt guapo,aparentes mes anys....i gasta culleres de maderaaaaa..jajajajaj

Anònim ha dit...

mal ueloo! jaja felicitats cuñatt! Que ho passes molt be i que en cumplisques molts molts mes ..

1 beset =)!

Gemmeta ha dit...

Moltes Felicitat Kike!!!!!

Esther ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS KIKE!!!!!!

Mayte ha dit...

Si que es veritat Eva,es veu que estas intriga en provar eixos fullats ,ehhhh,pero a mi tambe me estan entrant ganes de provar-los,pero tambe va fer un plat de carn de cerdo amb tortilla de verdures que tambe tenia bona pinta,el mal es que no m´enrecorde com es deia.... anirem a provar-ho,no????

Mayte ha dit...

Ester el dimencres enrecordat de portar lo de Roser que vas a fer un debutar tu amb el blog,val?

Esther ha dit...

Síiiii em vaig a convertir en una nova editora del blog, però amb la teua ajuda eh?????

Anònim ha dit...

Esque jo sols he vist el programa del fullat i me va impactar,ja,ja,ja Teniu rao haurem d´anar a la fi de la fam altra vegada, va xiques avore quin dia quedem totes i anem, no???

Anònim ha dit...

Te rao la Eva avore quin dia tornem a quedar totes que vos recorde que diguerem una vegada al mes,i.........................ja han pasat molts mesos eh? anims xiques!

rocio ha dit...

Ira la Estela no ix casi mai per el blog i hui que parlen de festeta ja esta ella per asi, jajaja
no es per res pero ara ve la proclamacio, presentacio...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.