dissabte, 16 de maig del 2009

SOBRE LA REUNIÓ D'AHIR, DIVENDRES 15

Ahir començàrem les reunions falleres després de dues setmanes d'absència (primer, la festa del treballador i després, el sopar de la cata (ahir encara es parlava de les seqüeles d'este sopar, sé d'una que encara no està recuperada, i no sóc jo) i es tractaren molts temes. A vore si m'enrecorde de tots i si no, com no estaveu, no es donareu ni compte si dic alguna mentida. Anem allà:
1. Sobre la festa d'agermanats, enguany tindrà lloc els dies 11 i 12 de setembre, dins de les festes locals. El dia 11 s'eixirà de l'estaciò sobre les 8 de la vesprada cap al polígon amb les xarangues, allí, sopar i ball. L'endemà, dia 12 pel matí al Eroski park, jocs infantils i paella gegant. Després de dinar, discomòbil i festa de la espuma. El nostre president prega a les xiques anar amb samarreta blanca i sense sostenidors. Qui vulga apuntar-se (encara que no pagueu ara però si podeu al divendres apunteu-se ja) que ho diga prompte perquè està l'estiu pel mig i es perd molt de temps. Del preu no digueren res però he llegit en altres blogs que esperen que no siga més car que l'any passat (16 €). Aixina és que corregueu la veu i al divendres tots a apuntar-se.
2. Sobre les colles ens informà Julián que al pròxim divendres li toca a la nostra colla: Soni, Montse, Dolores, Eva, Dúlia... aixina és que no cal que en vingueu molts i aixina, menys faena.
3. També parlàrem sobre la presentació i sobre la xaranga però com no hi ha res nugat, no us dic encara res, ja us informarem en el seu moment.
4. Felicitàrem a Romeu amb un aplaudiment, del qual crec que ni s'enterà, per l'èxit de la nostra primera setmana cultural (bueno, segons la versió de Pepa en la falla hi ha moltíiiiiiiiiiiissimes setmanes culturals (¿a que sí, Carmen?).
5. Açò no es digué però jo ho he llegit crec que en el blog de la falla del Materal. El bàsquet femení tindrà lloc el pròxim dissabte, dia 23 de maig, ignore l'hora, en el Poliesportiu del Perelló. I aprofite l'ocasió per a demanar als encarregats de passar estes informacions que quan pregunten si ens volem apuntar ens informen del dia, hora i lloc perquè jo mateixa si haguera sabut que era en el Perelló ja no m'haguera apuntat. Al futbet ja ens haguérem de desplaçar fins al Mareny i ara fins al Perelló ¿és que a Sueca no es fa cap competició o és casualitat que dues voltes que jo participe ens n'hàgem d'anar fora?. Si algú sap l'hora, per favor que ens la faça saber perquè jo els dissabtes treballe i m'he d'0rganitzar la faena.
I ja no em ve res més al cap. Extraoficialment es parlaren moltes coses però això no us ho puc posar ací en el blog. Per a enterar-se haureu de vindre a les reunions i quedar-se després en la barra xupitera fins a les dues de la matinada.
Que passeu una bona setmana.

5 comentaris:

morales ha dit...

3 cosetes:

1 El dia que es va informar del campionat de basket femení se li va dir a la persona encarregada d'informar que el lloc on es jugaria la campetició seria al Perello, en estos moments desconec si ell vos va informar.
2 l'hora dels partits es decidirà el pròxim dijous a la reunió de la J.L.F., el divendres tindreu els horaris ben fresquets.
3 A Sueca si que hi ha competicions esportives, per a mi tame seria mes comode que totes es jugaren a Sueca, jo em tinc que desplasar tots els disabtes, en el mos en la gola i aguantar alli fins que es fa de nit, el que pasa es que les uniques pistes que hi han lliures son les del Perelló.

MADUIXANA ha dit...

PRIMER QUE RES, MOLTES GRASIES DULIA PER TOTES LES EXPLICACIONS QUE ENS FAS ARRIBAR DE LES REUNIONS, I DESPRES MOLTES GRASIES JAVI PER LES ACLARACIONS QUE ENS FAS SOBRE ESTE ASUNT, JA QUE ASI EN SUECA NIAN PISTES PERO ES UNA MIQUETA COMPLICAT AGAFAR-LES EN TANTA FRANJA HORARIA COM ES NECESITA PER A ESTOS ACTES

dúlia ha dit...

Gràcies per la informació. Si ignorava que era en el Perelló és perquè no ho va dir ningú el dia que preguntaren si ens apuntàvem. I pensava que l'hora estaria ja clara però pel que veig també la junta local decidix algunes coses l'antevespra de l'event. De tota manera ho he preguntat per ací pel forn i m'han dit que segurament serà sobre les 4 vesprada.

morales ha dit...

Dulia sobre les 4 de la vesprada està clar que es l'hora que començarà el campionat, però el partit que jugareu vosaltres encara no te hora definida, ho dic perque en el cas de que no jugeu a les 4 no es precis asistir desde prier hora, sol es demana que els equips participant estiqguen uns 15 minuts abanç de cada partit vestits per a que no es perga temps i es puguen cumplir en tots els oraris previstos!

dúlia ha dit...

Bueno, a poc a poc vaig aclarint-me. Com és la primera volta que vaig, no tenia ni idea de com anava l'assumpte. Gràcies.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.