dijous, 21 de maig del 2009

Els guanyadors i les guanyadores

(per ampliar la foto polsa damunt)

Com ja sabeu el diumenge 10 de maig, va ser el lliurament de premis del 9é Certamen de Narrativa Infantil falla Xúquer. Aci teniu el llistat de participants guardonats.

MODALITAT A:

Primer premi:Carolina Nácher Ortí. Amb l'obra: "Una gorra especial"
Accèssits:
Maria Baixauli
Andreu Matoses Giménez
Vicent Melero Alarte
Neus García Marqués
Enrique Sanjuan Carbonell
Aïda Alapont Beltrán
Rocío Rico Ruíz
Zaida Fandos Gorris
Lluís Muñoz Massó
Jessica Estruc Ferrer

MODALITAT B:

Primer premi:Ylenia Boix Sanfélix. Amb l'obra: "Snegurka, la xiqueta de neu"
Accèssits:
Tania Fos Bartolomé
Paula Ortells Gil
Lluís Valerià
Diego Gutiérrez
Sofía Sánchez Manzanaro
Xavier Pérez Batalla
Enric Talens Miralles
Sheila Bosch De La Asunción
Núria Navarro Girbes
Gabriel Máñez Marqués
Mª Pilar Piqueres Matoses

MODALITAT C:

Primer premi:Néstor Riera Martínez. Amb l'obra: "Els germans xinesos i el mirall màgic"
Accèssits:
Mª Sales Bosch Ribera
Sergio Ferrer Cutanda
Jonathan Iranzo Ibiza
Fernando Meseguer Estornell
Cristian Moll Llorens
Efrén Sala Santiago
Anna Asensi Estrelles
Joan Martorell Martí
Alba Albeldo Estrelles
Jordi Gisbert Soler

A l'acte va acudir l'alcalde Joan Baldoví i el regidor de cultura Josep Navarro que junt a la nostra fallera major infantil Maria i el nostre president infantil Erick foren els encarregats de donar el premi i 10 accèsits de cada una de les tres categories. Els tres contes guanyadors els publicarem al proxim llibret de falles 2010.

Aquest any ha segut un any de canvis al certamen, tant en la data de convocar-lo, com el dia i el lloc de lliurament de premis.

Al retardar la data de convocatòria del certamen per fer-lo coincidir amb la setmana cultural, hem tingut la grata sorpresa, que hiha gent que està pendent del certamen i ens preguntava si aquest any no l'anavem a fer.


L'espectacle Bini Tui fou lencarregat de donar començament a l'acte de lliurament de premis, que aquest any s'ha fet al C.M. Bernat i Baldoví.



Una vegada finalitzada l'actuació, Emili de L'Ultim Toc Teatre fou l'encarregat de cridar als participants premiats.

Vull donar les gràcies al voltant de 140 xiquets i xiquetes que hi ha participat al certamen i animar-los que l'any que ve tornen a participar, a l'Ajuntament de Sueca, als patrocinadors Gràfiques Miguel i Edicions Bromera, als membres del jurat, a L'Ultim Toc Teatre i com no a la gent de la falla que ha participat en l'organització.


I fins l'any que ve serà el 10é certamen de narrativa.

*Article de Romeu

4 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA AL GUNYADORS I COM NO A TOTS ELS PARTICIPANS, PUES SENSE ELLS ESTE ACTE NO ES PODRIA CELEBRAR, I A TU ROMEU PER TOTA LA TEUA LLABOR EN ESTE ACTE QUE ANY A ANY PARTICIPEN MES XIQUETS I XIQUETES.

rocio ha dit...

Enhorabona als guanyadors/es del certamen, i sobretot als mestres que involcrec als menuts en aquest concurs.
Seguidament m'unix als agrïments de Romeu, a tots aquells que han fet possible aquestos 9 anys i que ja pensen en el 10è.

dúlia ha dit...

La veritat és que l'entrega de premis es quedà molt bé. Pel que fa a l'organització hem tingut xicotetes errades que ens serviran per a aprendre i que el pròxim any que complirem la nostra primera dècada isquen les coses encara millor. Hem d'agrair a bona part del professorat que s'ha implicat en el projecte i, com no, a tot l'alumnat que ha decidit presentar-se. Gràcies a tots i d'ací quatre dies ja estem ahí altra volta.

Mayte ha dit...

ENHORABONA ALS PARTICIPANTS, ALS GANYADORS I SOBRETOTS ALS ORGANITZADORS ,PER A QUE L´ANY QUE BE ES TORNE A DUR EN DAVANT

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.