dimecres, 27 de maig del 2009

GEMMETA I FRAN ES CASEN!!



Ja queda ben poc per a que aquestos dos xuquerets es casen i ,com no, hem decidit felicitar-los a la web de la falla Xúquer. Vos desitgem que sigueu molt feliços!! I esperem amb molta il.lusió que arribe, tant el dia de la despedida, com el dia de la boda, dies de felicitat per a tots nosaltres que vos estimem i també per a vosaltres. ENHORABONA I VIVA ELS NOVIOS!!

26 comentaris:

Esther ha dit...

Ai senoyr que cap de setmana mé complet!!!!!!! m´hauran d´arreplegar en cullereta. Gemmeta sols queden 2 dies, estàs preparada????????????

ximo i nati ha dit...

Enhorabona als dos!! heu ixit molt bé a la foto!!jeje!!que sigueu molt feliços

carla ha dit...

es pensaveu que s'escaparieu??jeje!!aiiii quines ganes tinc de que arribe ja tot!!Bé, pues "lo dicho",que sigueu molt feliços!!!i ENHORABONA!!Un beset

Patri ha dit...

Gemmeta carinyet!!!
que ja ho tenim ahi...
estem super estresaes, tenim l'agenda completísima!!
però amb molta ilusió i moltísimes ganes de que arribe eixe dia tan especial per als dos i per a nosaltres, que volem estar al vostre costat!!! ENHORABONA ALS DOS

Irene ha dit...

Ja no queda res per a la despedida i entre apegar post its i beure cocacola per a tindre pots buits en abundancia entem que ens en eixim de la pell del nervios jejejeje. Al menys ens descarregarem dels estres en la despedida i ens quedarem agust per a poder plorar en la boda tranquiles. Enhorabona als dos!!!!

carla ha dit...

Tota la raó que tens Irene!!jeje!!ja farem un resum de totes les bromes pre-despedida, la despedida i la boda!! Quin estrés!!jeje!!

Gemmeta ha dit...

Que Wayyyyy!!!!! Estic emociona ja man caigut llagrimetes, jajajajjajaja
Moltes gracies per tot el que esteu fent, perque tots els dies tinc sorpresetes, i m'encanten!!!
Jo també tinc moltes ganes de que arribe tot, ja! pero també vullc disfrutar cada dia, perque porte dos dies amb sorpreses i no se podeu imaginar en el comboy que vaig a treballar, air vaig passar un poc de vergonya, ara, va ser molt divertit!!!! jijijiiji

Gracies per prepararme esta gran despedida i gracies per acompanyar-nos el proxim divendres en el dia mes especial de la nostra vida, perque sou molt importants per a mi, i no sabeu la il.lussio que em fa, el disfrutar aquest dia amb vosaltres.

Moltes gracies, Un abraç i un bes molt gran!!

Ahh!!! esta nit, vos espere!!!! jajajjajajajjaja

ROSER ha dit...

XIQUES ANEU DESESTRESANT-SE QUE EL DISABTE JA ESTA AHI!!
GEMMA T'ASPEREN DOS DIES MOLT ESPECIALS I BONICS I SEGUR QUE ELS DISFRUTARAS MOLTISSIM AMB FAMILIA I AMICS!!
PERO SOBRETOT AMB IXES AMIGUES QUE TENS DE TOTA LA VIDA!!QUE ESTAN COM A FLANS XQ SI NO M'ANGANYE SEL'S CASA LA PRIMERA AMIGA DE LA QUADRI!!!

I COM DIU KARLI VIVA ELS NOVIOOOOSSS!!!

rocio ha dit...

Que guay de despedida... mare meua voldria vore-vos per un foraet¡¡
que seu passeu molt be i com diu Carla ja ens contareu tot el que liu heu preparat i ens riurem.

elsa ha dit...

Boniqueta!!!!A disfrutar estos dos dies que son especials per a tu......Espere que els disfrures,que sera lo mes segur. Molts besets wapa!!!

Fran ha dit...

hola xuquerets i xuqueretes!!!
molts de vosaltres sabeu que soc home de poques paraules, alla vaig, jajajaja:
nomes agrairvos tot el que esteu fent,(que pels matins meu pase de puta mare) i espere amb ilusio compartir amb vosaltres el que segur sera el dia mes espesial de les nostres vides.
grasies a totes.
VIVA LOS NOVIOS... I LES AMIGUES I AMICS DE LA NOVIA.
PD: JA ES CASAREU JA!!!

jacquie ha dit...

Gemmeta aspere que seu passeu mol be en la despedida i en espesial el dia de la boda, que sigeu mol felicos.

Eva ha dit...

Enhorabona parella!!! disfruteu cada segon, cada minut, cada moment,perque es especial i unic.
La veritat es que Gemma t´enportes 1 tio de puta mare ( i de poques paraules jijiji), i tu Fran no cal ni diro,la tia que t´endus.
Aixi que espere que sigau molt feliços, i ens veguem el dia la boda per a celebrar-ho....
VIXCA ELS NOVIOS!!!!!

Eva ha dit...

Ai Fran que majors ens hem fet!!!ja som homens i dones casats!!jijijiji
qui ens eu haguera dit quant comensarem en primer grupo!!!!

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats als 2¡¡¡¡ q disfruteu molt dels 2 dies i q sigau molt feliços¡¡ a vore quan fem la primaera parxissà de cassat eh??? pero esta vega no tindreu tanta sort¡¡ jejeje

encarni ha dit...

enhorabona Fran i Gemma,que seu paseu molt vé i disfruteu tots els moments desde els preparatius fins la boda a tope,es tot molt especial.ENHORABONA

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats als dos!! Vos desitge el millor, visquen els novios!!

rocio ha dit...

Mirant el muntatge del cartell pareix que siguen els ninotets d'una tota , pot ser aixo, jajaja

carla ha dit...

jajaja!! clar, si que són!!

rocio ha dit...

guauuuuuuuuuu¡¡¡

Gemmeta ha dit...

jajajjajajajaja!!!!!

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS ALS DOS, I DISFRUTEU AL MAXIM, PUES DESPRES DE TANTS PREPARATIUS PASA TOT EN UN BUFIT, COM SI FORA UN MOLT BON SOM DEL QUE ESPERE NO DESPERTEU MAI, PER A QUE SIGAU MOLT FELIÇOS EN EL VOSTRE MATRIMONI, FELITATS

laura ha dit...

Enhorabona als dos i que sigau molt feliços! ahhh i volen vore fotos de la despedida eh!

XAXI ha dit...

Bueno ara ja hem pasat la despedida , que es queda de lujo i disfrutarem mogollo . Ara vos queda lo millor i los mes emocionant que es la boda.Molts besets per als dos i vos desitje el millor per a la nova vida que aneu a començar. VIVAN LOS NOVIOOOOOOOOOOSSSS

Mayte ha dit...

ENHORABONA ALS 2, VOS VAIG VORE AMB LA XARANGUA A CASAS DE GEMMA I DE SEGUR QUE SEU PASAREU DE VALENT, ESPEREM LES FOTOS IXES QUE VOS VAU FER EN LA PORTA DE CASA QUE SEGUR QUE IXES ENCARA PODEN IXIR,VERITAT????

Mayte ha dit...

PER CERT PATRI, ENHORABONA PER EL MONTAGEESTA GENIALLL

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.