dimecres, 13 de maig del 2009

Sobren les paraules...

Divendres 8: Xarrada "formatges artesans" Rest. Alber



Dissabte 9 : Taller de dances valencianes al casal


Diumenge 10: Tallers infantils al casal

.



LLiurament del 9è Certamen Narrativa infantil Falla Xúquer al C.M Bernat i Baldovi.


*Article de Romeu

9 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LES FOTOS SUPER XULES, GRASIES A TOTS PER PARTICIPAR

rocio ha dit...

A la columna de l'esquerre estan la resta de les fotos que ha enviat Romeu.

Bo ja per acabar dir-vos a l'organitzacio que es un orgull tindre-vos a la nostra falla i heu demostrat (ja fa 9 anys) que les falles no es sols festa.

Encarni les fotos del sainet i cavalcada infantil tambe esta ja penjades.

dúlia ha dit...

¿M'hauré convertit en la dona invisible? He acudit a tots els actes a partir del dimarts i no m'he vist en cap foto. Ara comence a entendre algunes coses de per què moltes vegades passe desapercebuda i és perquè sóc invisible. De tota manera i encara que jo no estiga, les fotos s'han quedat molt bé. ¡Ai, que ganes tinc de clavar-me en alguna altra festeta!

dúlia ha dit...

¡Hola Rocío! M'havia dit que el bloguer no estava disponible i no podia enviar el missatge i segur que era perquè estàvem enviant-lo les dues alhora. És que estem supersincronitzades. Ja quedarem al divendres per a vore l'obreta en casa quan vos vinga bé. Per cert, Rigo encara ens deu la convidà del cumple.

rocio ha dit...

Dulia això anava a dir-te si quant veus una camera t'amages perque no te vist en cap foto

A mi tambe m'ha passat el mateix, no podia guardar el comentari, jajaja

Ok al divendres ens vegem a la reunio

Unknown ha dit...

Gracies Romeu per organitzar aquesta setmaneta. He anat únicament a tres cosetes, però m'ho he passat super bé. El soparet i el ressopo el millor, el ball ens posa en forma, mira que ens cansarem per ballar una simple jota!!!. I que he de dir de la festa dels menuts?, al proper any:MES I MILLOR

Dulia, jo tampoc estic en moltes fotos, però a mi si m'agrada ser invisible.

dúlia ha dit...

¿I d'on t'has tret que a mi no, Soni? Per cert Dolores i jo al divendres anirem a la reunió, t'ho dic per si vols vindre que sàpies que estarem allí. Ja parlem.

ELI ha dit...

des de ací felicitar a totes les persones que han fet posible aquesta SETMANA CULTURAL

Mayte ha dit...

felicitats a tots els que ho han fet posible, que llastima no poder assirtir, pero ja he visit que no ha faltat detall, anim i l´any que be mes

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.