dimecres, 22 d’octubre del 2008

Records...

Aquest matí he estat mirant l'àlbum de fotos que tenim a la web, i m'he quedat amb les falles de l'any 2007. Mira que ho varem passar bé, fins i tot m'he emocionat, per a mi aquell any va ser un dels millors, he estat mirant l'àlbum de la nit de disfresses, Juan, Raul, Carla, se'n recordeu? jejeje aquella despertada de San Fermin.... També he recordat la el dia de les paelles, Elsa recordes a wily?? jeje, i recordeu la despenjada de banderes, un dia irrepetible, veritat? . Doncs en un moment m'han passat pel cap totes aquestes imatges de les falles del 2007 i volia compartir-les amb tots vosaltres, perquè note que ja tenim les falles ací. El dissabte va ser la proclamació, que ens heu passarem de lujo, el mes que ve és la presentació.Amics ja tenim les falles ací. Vos deixe una foto que representa el que acabe de contar.


12 comentaris:

rocio ha dit...

Quanta raó tens¡¡¡ per a mi també va ser un any bonissim, nose que va passar però no tinguerem un dias millor que l'altre sino, que van ser tots bons.
Pensant si que se el que va passar, va sere el 1º any que tenia vacances tota la setmana i cambia molt de ser 2 dies fallers a tota la setmana.

La despenjà de banderes, va ser improvisat amb els dolçainers de la falla i la resta de gent que tenia instruments, com va molar¡¡¡

M'agradat molt que tragueres el tema, i tambè el muntatget, eres una crak¡¡¡

Gemmeta ha dit...

Va molar molt, igual que lo del Fulgi, en l'anvingua d'enspanya, que risaa....
Per cert, no se si Elsa entrara, però ja que dic lo de la risa, estic segura que també li portara bons records...(Volem la risa)jejeje

ROSER ha dit...

YE SI LO DEL FULGI VA SER BONISIM!!EN LA MOXILA PLENA D MENJAR,BEGUDA...Q RISA!IXA DESPENJA DE BANDERES VA SER ESPECTACULAR!!

Anònim ha dit...

ara el que cal fer es portar el mateix comboi però a la penjada de banderes igual q a tots els altres actes animmm q ja fa olor a polvora i també a casalla

rocio ha dit...

Sareta tu ixes en alguna foto del dissabte, estic intriga¡¡

Les coses venen com venen, de vegades no tens ganes de res i teu passes de luxe, o a l'inversa, vas a menjar-te el mon i la nit te ix com una patata.

Mayte ha dit...

Hombre Gemmeta, que s´ha penjat , abanda de la despenja de banderes?,jejejejejeje
Tirava de menys els teus muntatges i la veritat que en tot tens rao, pero aço no te que ser una excusa sino que hi ha que mantindre la flalma encesa,no??
Ja et pasare les fotos del dissabte , que no he volgut penjar al album i ja hem diras...

"Tu lo que quieres es que te coma el tigre, que te coma el tigre..."
et sona de algo....Gemmeta

Mayte ha dit...

Per cert Rocio gracies per cambiar la columneta del esquerra, que s´ha quedat de categoria ,ejejjeej
Ai mare cuanta feina done...

Gemmeta ha dit...

Bon Dia!!!!
jajajajajaja, Mayte, no te preocupes, quant pugues les envies.
Per cert, la flama la tenim encesa. Ara ja va tot a una.

rojuel ha dit...

Si, si, va ser un any boníssim, tots i cadascun dels dies van quedar de categoria, jo de totes formes em quede en la despenja de banderes, jajaja, que bo!

Anònim ha dit...

Q TAL GEMMETA? YA ERA HORA QUE LA CREADORA DEL BLOG ES DECIDIRA A ESCRIURE.JEJEJEJE, STAVES DESAPAREGUDA I AÇO HO HEM DE CELEBRAR AMB UN SOPARET.Q DIUS ? T ANIMES? XAXI

Gemmeta ha dit...

Ey Xaxi!!! quant vullgues, ja fa temps que teniem que fer un soparet i al final no va poder ser. Va a vore si podem quedar per algun dia i sopem, no?

elsa ha dit...

Hola atots!!!La veritat es que ixe any va ser el millor,que wai!!Comense a recordar i es que va ser tot perfecte.Aiiiii lo de la risa!!!que rises mare!!!.Pues esta any millor,aixo sense dubte.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.