dissabte, 11 d’octubre del 2008

El cabal del riu segueix augmentant al seu pas per la RIBERA


18:30 hores


Tot i que el cabal del Xúquer al seu pas per la comarca segueix augmentant (a Riola, de la vesprada d'ahir a la d'avui ha creixcut quasi un metre) de moment es descarta el perill d'inundació, almenys pel que fa referència a la Ribera Baixa.
Es pot parlar de que el riu duu, a hores d'ara, mitja caixa o poc més.

La gran majoria de l'aigua que baixa està sent soltada des de la presa de Bellús (riu Albaida) amb la finalitat de regular les conseqüencio es de nous ruixats tempestuosos com els que s'han produït en les darreres 72 hores a les comarques de la Vall d'Albaida, la Costera, la Ribera, el Marquesat i la Foia de Bunyol.

Els tècnics de la Confederació Hidrogàfica del Xúquer (CHJ) ja decidiren ahir obrir pas a l'aigua abans que l'oratge puga complicar les coses. El fet que la pluja en aquesta part de la conca del riu durant la passada nit, i el dia d'avui, ha estat pràcticament imperceptible, facilita les coses a l'hora de regular i laminar la riuada de canyes que ha produït la pluja.
IMATGES DE RIOLA
22.30H.
I es preveuen NOVES TEMPESTES FORTES a partir d´esta nit, informacio de RIBERABAIXA.INFO

1 comentari:

rocio ha dit...

M'agraden les fotos del riu al seu pas per Riola.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.