dijous, 9 d’octubre del 2008

COM TINDREM EL PONT ????

Divendres i dissabte tot i que amainarà lleugerament la força de vent a Alacant, continuarà el temporal de vent de llevant. El vent bufarà de llevant i del sud-est de moderat a fort, la mar continuarà alterada. El cel estarà molt nuvolós o cobert.
Tindrem precipitacions de moderades a fortes, que seran persistents i localment d'intensitat molt forta i amb tronades. Les quantitats acumulades poden superar els 100 l/m² en 12 hores, que s'afegiran als anteriors acumulats al llarg de dijous.
Les temperatures no canviaran o pujaran lleugerament. Diumenge amainarà el temporal de vent a la costa, les precipitacions es mantindran de moderades a fortes i persistents cap a Castelló.
Cap a València i Alacant el cel serà variable i, tot i que hi haurà ullades de sol, creixeran nuvolades que deixaran ruixats i tronades de moderades a fortes en qualsevol punt. Les temperatures pujaran lleugerament.
Dilluns encara serà un dia inestable, amb cel variable i nuvolades que deixaran ruixats i tronades de moderades a fortes en qualsevol punt del territori.

1 comentari:

rocio ha dit...

Com sa quedat el pont? Algu a eixit fora o estabeu tots a casa per l'amenaça de pluja?

Jo encara vaig fer una eixideta a Murcia, per passar el dia, i no vaig tindre molt de problema, pero no va parar de ploure tot sigua dit.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.