dissabte, 25 d’octubre del 2008

EL BUNYOL D´OR ES PER ......

Aquest any , i ahir divendres , a banda d´altres temes d´interes que hi havien previstos despres d´una setmaneta d´aigua , hi havia que otorgar l´insignia d´or a un faller de la comissio, i aquest any li ha tocat a:


RAFEL
CARBONELL
MATOSES

Des d´açi, el blog, volem animar als que no ha segut tan agraciats de rebre este any l´insignia d´or i felicitar a Rafel per ser l´elegit.




¡¡¡¡¡ENHORABONA!!!!

38 comentaris:

Anònim ha dit...

Rafel enhorabona, t'ho mereixes per ser uns del fallers que més aporten a la falla, gràcies per fer que la falla vaja avant. felicitats

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats Rafa! segur que estas molt content, ara a seguir treballant per la falla ehhhh no val a relajarse jejejje (es broma)

Anònim ha dit...

soc laura que no se perque si pose el meu nom no me deixa publicar el comentari.

Anònim ha dit...

soc laura que no se perque si pose el meu nom no me deixa publicar el comentari.

Anònim ha dit...

¡Caram Mayte! Ahir no estaves en la reunió i esta matí ja està l'article escrit. Ja voldria el FBI tindre la xarxa d'informadors que tens tu. A la fi ahir no tractarem molts temes perquè tampoc hi havia massa gent. Però, bueno, es va escollir el bunyol(o l'espiga, no sé exactament què és)d'or i Rafa tingué més vots que ningú. Des d'ací la meua enhorabona, encara que ahir ja ho celebrarem (com no) en la barra del casal. Jo sóc Dúlia. Em passa el mateix que a Laura.
En l'escrit d'abans havia dit que no tractarem molts temps, quan volia dir "temes".

Esther ha dit...

Rafeta enhorabona, ja tel mereixies, ja!!!!!!

Anònim ha dit...

nomes li faltaba aixo pa pensarseu mes crec q nian mes persones en la falla que seu mereixen avans que ell , pero be

Anònim ha dit...

enhorabona rafa t'ho mereixes desde fa molt de temps ja estava bé ja i tu pensat el que vulgues qt'ho pots permetre no com altres

Anònim ha dit...

xe rafaaaaa, enhorabona l'alegre molt el tens més que merescut

Anònim ha dit...

enhorabona rafa molt ben donat eixe guardó ara dis li a la teua amiga maite que et pose fotos on isques millor pq la que t'ha posat no estás gens bé

Anònim ha dit...

SONI ha dit:
Encara que en repeteixca: ENHORABONA, i segur que t'ho mereixes

Anònim ha dit...

Quin es el treball que fa rafa per la falla?, magradaria saberho perque jo no el veig.

Anònim ha dit...

Rafa fa mès coses de les que tu penses , pero a lo millor no t´interesa sabero o no heu veus perque o bè no vens a les reunions o quant es trata de treballar no estàs mai .
Tot el que treballa per la falla deu de tindre aquesta recompensa , pero com no mès mos en donen una al any, cada vegada deu de ser per a un.
Si tu anonim no estas d´acort tinc antes que a la reunió es demaná a la gent que si tenia alun faller per a presentar o nominar el pregunte si estabes allí per que no heu feres o tal vegada no estabes? .

ELI.

Blaiet ha dit...

ENORABONA FIGURIII!!!teu mereixies,tonto ke no teu esperaves,ya eu selebrarem no???aaa yo estik dacuerdo en eli.dewwwww

Mayte ha dit...

Bueno abans de res , enhorabona Rafel, ja tenies gaens de tindreu i esperem que la teua col.laboracio i participacio a la falla sigua com sempre.

I per a resto d´anonims , no tinc ganes de calfar-me el cap amb vosaltres , per que la veritat pense que es una insignia d´una part del falla que ha molta gent es fa il.lusio de tindre , pero per eixa mateixa rao , es 1 per any i que penseu..., pues a cada volta a un, no??? per aixo no hi ha que enfadar-se ni agafar represalies a ningu, per que tots som de la Xuquer i per a be o per a mal hi ha que alegrar-se per ells, pense jo ...
Ai, mareeee, quanta tonteria i damunt el tema de les fotos , ai anionim pues aporta tu fots de la penya i despres parla io millor dit , critica per que pareix que no ten acertem ni una , pero .o dicho per una m´entra i per l´altra mix.
Lo dit Rafel ,enhorabona

Anònim ha dit...

eli com es nota que tu si que saps de que va el tema, però que fasil es parlar, i tu anomin segur que eres del que ve a beure i menjar, perque si fora d'una altra manera si que sabries el que fa, que la mala es la enveja i la gelosia, rafaespere que sigues igual tio,un tio que no s'amaga per dir les coses a la cara i ben claretes que les dius enhorabona

Anònim ha dit...

anomin jo et diré una coseta, una només per la nostra falla, treballar i amb moltes ganes, però clar i quan es te queagranar, arrimar, montar el casal, per donarte un xicotet example, tu no estas,naturalment no ho veus, i ja vaig a fer elque tinc que fer, donar la enhorabona a un faller de veritat i no com molts que de segur estaras tu faller de 49, rafa enhorabona per aço i per eixes coses que fas durant tot l'any pero om no les pregones per ahi clart la gent que no ve no les veu.

ROSER ha dit...

ENHORABONA RAFA,YA MOS CONVIDARAS A ALGUN XUPITET!JIJI
EY MAYTE I DULIA,YA ESTEU APUNT PA VORE L'ALQUERIA?!L'HE VIST ANUNCIAR I HUI STARA MOLT INTERESANT!!

Anònim ha dit...

enhorabona rafel i a seguir com ara una men deus

MADUIXANA ha dit...

LA ENHORABONA RAFA, QUE COM VE DIU MAITE, CADA ANY LI TOCA A Ú, ENGUANY AS SEGUT TU EL AGRASSIAT, ES ESTE EL MOTIU PER EL QUE TENIM QUE CONTINUAR TREBALLANT PER LA FALLA, CADAS CU DE LA MANERA QUE PUGA I QUE SAPIGA, CLAR.
I TENIM QUE ESTAR TOTS CONTENS PER A QUE CADA ANY PUGAR TRIAR ALGUN MEMBRE, PUES NO MES ES SENYAL QUE LA FALLA XUQUER ESTA VIVA, I QUE CONTINUA LLUITAN PER A MANTENDRI ESTA FESTA
SOM DE LA XUQUER, ..... I TU NO, I TU NO, ( vinga que queda menos per a les festes josefines)

Gemmeta ha dit...

Enhorabona Rafeta!!! Ara falta una convidaeta, no??jejeje

Anònim ha dit...

eyy marica enhorabona teu mereixes,jo no vaig poder assirtir el divendres pero sense dubte tavera elegit per k portes uns anys fent per la falla, i el k diga k no es per k no sap de k va el tema,aleee possat el traje de fallero bo pa la presentacio k la veritat k es un moment bonic i no tots podem dir el mateix, aixo es un xikotet pas per a la presidencia ja voras jejejjeje un abraç juanet

rocio ha dit...

Enhorabona a tots el proposats per a rebre l'insignia i en especial a Rafa per ser l'elegit.

L'insignia es tot un comboi, però per a mi res com treballar per la falla per que m'agrada, i tindre el sentiment de haber-ho fet be.

Anònim ha dit...

Com quasi sempre, completament d'acord amb Rocío. I també amb Maduixana (el que no vol dir que estiga en desacord amb la resta d'opinions). Hi ha moltíssimes persones que treballen a gust per a fer festa i això ha de ser el nostre al.licient. Si després ve la insígnia, bé; que no ve, també, un altre any serà. Només hi ha una a l'any i afortunadament en som molts més treballant per a la falla.
¡Ai, Roser! L'alqueria ahir va estar molt bé. Eixa imatge de Tomàs tot magullat abraçat per Blanca i una llàgrima solitària rodant-li per la galta... ¡Ai, mare, que cosa més bonica! I demà, el gran hermano, que ahí també estic enganxada, encara que amb dos cases crec que perd intensitat.
Per si no ix el nom, sóc Dúlia.

rocio ha dit...

Al divendres hi ha reunio?

Lo de no poder ficar el nom crec que es un problema a tots el blogs, el millor serà que es registreu, així no hi ha cap error.

Anònim ha dit...

Crec que sí, Rocío. Però ja t'ho confirme més avant. En principi no digueren res de no fer-ne.
Jo no sé si aniré perquè hi ha teatre a Sueca i com el divendres ja no aní, no sé què podrà més, si la reunió o el teatre. Ja vorem d'ací allà. Dúlia.

Anònim ha dit...

Hola a thothom no se com expresar el meu agraiment a totes les persones que m,aveu felicitat estic sorpres molt gratament,aixi que molteeeessss gracies.Ens vegem al divendres al casal. Rafel

Anònim ha dit...

Hola a thothom no se com expresar el meu agraiment a totes les persones que m,aveu felicitat estic sorpres molt gratament,aixi que molteeeessss gracies.Ens vegem al divendres al casal. Rafel

Anònim ha dit...

BE XIQUETS, EN PRIMER LLOC FELISITATS A RAFA PER LA MEDALLA, PUES LA MEUA OPINIO ES QUE ES UN DETANS FALLERS JOVENS QUESEU MEREISEN.
EN SEGON LLOC,HI HAN AGUNT ALGUNS ANONIMS, QUE ESTAVEN FORA DE LLOC,
YA QUE SOC DE LES FALLERES QUE ESTIC TOTS ELS DIVENDRES ANANT AL CASAL Y VEC LA GENT QUE VELA PER LA FALLA Y LA QUE NO, ANCARA QUE HI HAN FAENES QUE NO ESVEUEN, AIXINA QUE NO SAN FADEU, QUE LA FALLA SON CUATRE DIES, MOLS DINES DE LA BUXACA Y ADISFRUTAR. SOC JACQUIE

rocio ha dit...

Gracies Dulia, esta setmana jo si que vaig a la reunio. Si vas al teatre arribaras a la raonaeta de la barra, o que?

Anònim ha dit...

No sé encara res cert, perquè tampoc sé a quin hora és el teatre. Però ja vos informe quan ho sapia cert i aixina dic també a qui li toca barra. Fins després. Dúlia.

elsa ha dit...

Moltes felicitats Rafa!!!!

Eva ha dit...

Rafa enhorabona!!! Mes val tart que mai!!! porque tu lo vales....

Anònim ha dit...

¡Ja està clar! Demà hi ha reunió i li toca colla a Abel, Carla, Eva, Forum, Emilio, David...
Per a Rocío, el teatre és a les 11, això vol dir que aniré abans del sopar, em quedaré a sopar i després me n'aniré al teatre (¿per què conformar-te amb una cosa quan es pot acudir a les dos?). Vull dir que no patisques que arribes a convidar-me a una aigüeta abans de sopar. Ens veiem demà i em torneu a explicar com m'he de registrar ara perquè cada vegada ho entenc menys. Que vaja bé. Dúlia.

Anònim ha dit...

Enhorabona a Rafel primer que res. Rafel eres un faller collonut, i com a persona igual de gran, creec sincerament que teu mereixies, ja que vec qu´eres un faller quel desvius per la falla i amic dels fallers. En cuant als altres proposats vull dir que hi han tambe molts bons fallers i falleres que fan molt per la falla, pero con an dit per ahi nomes es un per any i aquesta vegada li ha tocat a Rafel i per ell hi ha que alegrarmos. Jo sinserament l´estime molt com a faller i amic i filósof (ja que filosofejem a muntó). Un abras ben fort Rafel.
En altre orde de coses, en sap greu diro asi ja que no toca en l´apartat de felisitacions pero la desepcio es tan gran que ue de dir, Dulia, GRAN HERMANO?????, per favor dismos que es una broma i que tu no eu veus, per que si es veritat ha caigut un icono vivient de sabiduría popular i cultura que jo tenía en un pedestal al costat dels deus del olimpo... be mira ja eu xarrarem.
Estic currant bona nit a tots.Soc MARTÍ,

Anònim ha dit...

¡Ai, Martí! Em sap tant greu donar-te tamany disgust però no puc anar contra la meua naturalesa i el desig és més fort que jo. Sí, em diuen Dúlia Serra Roselló i sóc telespectadora del gran hermano. I no acaba ahí el meu pecat perquè, damunt, no només no me'n penedisc de vore-ho sinó que ho disfrute molt.
Perdona Martí per ser jo la ingrata causant de la decepció de la teua vida però si em vols, m'hauràs d'acceptar tal i com sóc.
Espere que este xicotet obstacle en el camí no ens dificulte l'arribada a la meta que no és altra que l'amistat. Ja, ja, ja, ¿m'ha quedat guai, no?. Un beset molt fort per a Martí.

Anònim ha dit...

M´has fet aborronar tot Dulia,eres una crat, ta quedat guai i de... molt xulo, nomes tu tens la virtut de escriure les paraules que toquen, en el moment adecuat i damun boniques. A tu no et visiten les muses de l´inspiració del art de la literatura, no..., tu es que vius en elles.
Si, has sigut tu una de les desepcions més fortes de la meua vida, pero, com tu dius, quand se vol a una persona es vol amb els xicotetes defectes que tots tenim, i jo et vullc, aixi qu´aceptaré que vejes el Gran Hermano, mira, pijor sería voret dins de la casa del GH. Aixó no serà motiu ni escusa per a debilitar els nostres llasos forts i poderosos d´amistat.
Aiiiiii, que penita tengo.jajajaja.
En beset ben fort i una abrasada també per a tu Dulia, amiga meua, el GH no será obstacle.Soc Martí

Mayte ha dit...

Ai mare hen fareu plorar, entrre un i l´altre (Marti i dULIA),JEEJJEEJ

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.