dijous, 23 d’octubre del 2008

DEMÀ, REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA

¡Va, va, que açò ja va de veres! Demà, dia 24 d'octubre, tenim reunió extraordinària. Un dels temes en el qual haurem de votar serà el d'escollir quin representant de la nostra falla es mereix l'espiga d'or que atorga la junta local. Personalment, crec que meréixer-la se la mereixen moltes persones, el que passa és que com només es pot escollir una, doncs ahí està la cosa. Aixina és que si voleu presentar o recolzar a algú, vingueu i voteu.
Hi hauran altres temes però si vos ho conte tot ¿quin trellat té? Aixina és que ho deixe ahí, a vore si vos pica la curiositat i veniu.
Un altra cosa que se m'oblidà dir l'altre dia.
La Junta Local ha creat un concurs de poesia satírica. Qui estiga interessat pot mirar les bases en el suro del casal (si no llegiu de tant en tant el suro, es perdreu coses molt interessants). Bàsicament diu que poden participar autors amb poemes satírics individuals o que formen part de l'explicació d'una falla, en este últim cas, s'hauran de posar d'acord l'autor i la falla. Han de ser en rima i l'extensió exacta no la sé (em sona 100 versos però millor mire-ho si vos interessa). Crec que ja està tot. Recordar que li toca colla als jovenets. Fins demà.

2 comentaris:

Mayte ha dit...

Enhorabona Dulia,ara ja estas feta una super bloggera amb publicacions propies i tot.
Ara tens que estar mes a peu de cano,ejejejej, sempre donant feina,eh...

Bueno per al tema que dema direu , jo no puc anar, tinc guardia per la nit, ja hem contaras amb el teu ressum al blog, pero pense que algun dia te que ser i mes prop que en eixe cap ho dubte.

Per al tema de l´insignia d´or jo tinc a dos representants que seu mereixen, un es Rafel i no es el de l´alqueria , si no , el meu amic i tambe ponsonya i ,l´altre es Cuenca, no de la serrania ,sino el artisita faller infantil.

Supose que algun que altre mes hi hauran , ja hem direu a qui li ha tocat i ho penjem al blog.

Mayte ha dit...

eiiii, ara el personalit.es el blog i tambe et pot posar una foto teua, no?? ejejjeejej

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.