divendres, 25 de gener del 2008

I HUI QUÉ ÉS?



Divendres, si xuquerets, hui és divendres (per fi). I que passa els divendres? Doncs que hi ha reunió!!

Comença el cap de setmana, amb l’alegria que això comporta, sobretot si tornes a vore els amics, et fas dos cervessetes, sopes en bona companyia i després et fas dos cubatilles mentre fas tertulieta. I on podem fer tot açò millor que a la falla? Jo diria que a cap lloc... Va xuquerets, animeu-se que les falles ja les tenim ací i ens queden uns quants temes (per exemple el de la cavalcada del ninot) i unes quantes feines (com la de penjar banderetes) pendents. Ja va fent olor a pólvora, estem en la recta final de l’exercici faller, eixa que tant ens agrada, i hem d’anar calfant motors.

Be, lo dit, vos espere a tots, fins després.
* Article de la Rojuel

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens tota la rao,i a mes a mes hi ha que disfrutar del casal fins que ens deixen.

Esther ha dit...

però hui és dijous. no???¿¿¿????

rocio ha dit...

Ahir era dijous, hui es divendres¡¡

rocio ha dit...

jajaja Esther ho vaig publicar ahir per la nit, perque l'ordinador del curro ultimament em dona problemes, per si de cas no em deixava penjar-ho.

Ja fa uns quant divendres que al cau hi han molt d'ambient¡¡¡
Hui ja este que parlar sobre el rally, la cavalcada i la penjà de banderes...
Per cert Hector tu que estas mes damunt de cau, saps si hi ha material per comensar a penjar banderes?

Anònim ha dit...

TAMBÈ FA FALTA GENT PER AL LLIBRET,EN QUANT A LES PROPAGANDES ( ANAR A PREGUNTAR SI VOLEN SEGUIR COLABORANT EN LA FALLA I SI HI HA ALGÚ QUE VULLGA FICAR UNA PROPAGANDA NOVA ), AIXÍ COM PER AJUDAR EN EL COBRO ( PER A NO DEIXARO PER ALS ULTIMS DIES.)
TENIM QUE TRAURE DINERS DE TOTS ELS LLOCS QUE PUGAM. SI LA FAENA ES FA ENTRE TOTS NO SE INVERTEIX MOLT DE TEMPS. ESPERE LA COLABORACIÓ DE TOT EL QUE ESTIGA DISPONIBLE .
GRACIES .
ELI.

Anònim ha dit...

eyy eixa rafel ki es? es rafa

morales ha dit...

Rocio no es masa pronte per a parlar de la cavalgata? estem en gener i de normal aixo es parla la setmana anterior. Per cert cuant es la cavalgata?

rocio ha dit...

Eixa Eli¡¡¡ tots a fer i cobrar propagandes¡¡

Juan si que es Rafa

Morales ahi tens rào, pero igual algu te algu te una idea i la diu, jajaja, es el dia 1 de març i crec que el concurs de xarangues tambè.

rojuel ha dit...

Ja se que encara falta temps per a la cavalcada, però no estaria mal fer la disfressa amb un poc de tranquil·litat, en més d'una setmana d'antel·lació, no?

Anònim ha dit...

si fa falta material per anar a penjar banderes meu digueu per anar jo a parlar en la xica del Moreno per a que vos done tot lo que nececiteu, que ja pasare jo a pagarliu.

eli

rocio ha dit...

Val Eli.
Hector s'ha oferit per anar a comprar el fil i les grapadores per al proxim divendres. Supose que vorà el missatge, sino ja l'avise.

Ahir proposarem anar al Rally amb dissfresa i intentar fer un cotxe...(Eli en el minim gasto) el tema es el circ. Qui vol prticipar?

morales ha dit...

hi haura que anar

Mayte ha dit...

Esa Eli ,esa Eli eh,eh.
Bien ,per fi ens fan constancia els nostres xuquerets per blog,aixina m´agrada colaboracio,jejejejejeje
Per cert Eli,aixo que hem tenies que portar per on para,el divendres anire al cau i ja hem dius algo,val????ç
El divendres ja toca anar a penjar banderes,jo si que vaig

Eva ha dit...

Conteu en mi tambe per a que lo que siga! el divendres en la reunió ja me direu, aquest divendres no he pogut anar perque estava mala,pero al pròxim estica hí per a lo que faja falta.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.